AcasăActualitatePaul Stănescu: Redresarea țării înseamnă „Cîțu – acasă”!

Paul Stănescu: Redresarea țării înseamnă „Cîțu – acasă”!

Paul Stănescu, senator și secretar general al PSD, a transmis un comunicat de presă, cu privire la moțiunea de cenzură pregătită de partidul din care face parte, moțiune ce are ca scop schimbarea Guvernului României.

Acesta este de părere că primul pas pentru ca țara să fie salvată, este schimbarea premierului Florin Cîțu.

„Moțiunea de cenzură anunțată de PSD provoacă deja frisoane în tabăra puterii, fiindcă guvernarea este măcinată de scandaluri zilnice. Nu toți parlamentarii coaliției majoritare sunt la ordinele lui Orban și Barna. Nu toți sunt atât de cinici, încât să privească în ochii celor care i-au votat și să-i anunțe că le-au tăiat toate veniturile.

Moțiunea de cenzură va avea o susținere publică importantă. Sondajele ne arată că românii au din ce în ce mai puțină încredere în acest guvern. România are nevoie de o altă guvernare, care să reflecte, cu adevărat, preferințele cetățenilor. Nu cred că există vreun motiv serios pentru ca Florin Cîțu să mai fie susținut în funcția de premier. Pentru ce l-ar mai vrea românii, în continuare? Să-și bată joc, în continuare, de copii și pensionari? Să amâne, la nesfârșit, creșterea alocațiilor, a pensiilor, a salariilor? Să îngroape, definitiv, campania națională de vaccinare? Să ascundă morții din pandemie, furturile și interesele clientelei? Singurul obiectiv pe care Cîțu îl are acum este să-și cumpere președinția PNL, cu banii din buget și din PNRR.

Liberalii și useriștii nu au avut oricum dreptul moral să guverneze, trebuie opriți acum! Moțiunea de cenzură are potențialul de a scăpa țara de molima Dreptei abătute asupra României, cu voie de la Cotroceni.

Vă imaginați cât de penibili au ajuns liberalii? Gașca lui Cîțu îl acuză pe Ludovic Orban, și nu pe nedrept, că a pierdut alegerile parlamentare. În tot acest timp, Cîțu încă mai este premier. Să nu excludem că parlamentarii lui Orban să-i facă, totuși, o surpriză. Mai ales că veștile pe care le tot aduce acesta din economie, sunt efectiv fantastic de proaste: prețurile explodează, inflația scufundă puterea de cumpărare a românilor, încep disponibilizări masive la stat.

De aceea, Cîțu trebuie trimis urgent acasă – acesta este primul pas pentru un adevărat Plan de Redresare a țării!”, a declarat Paul Stănescu.

Dragoș Sîrghie

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments