AcasăPoliticaPaul Stănescu, Secretar General PSD: Iohannis nu are niciun Dumnezeu! Dorința de...

Paul Stănescu, Secretar General PSD: Iohannis nu are niciun Dumnezeu! Dorința de a avea puterea absolută i-a luat până și ultima fărâmă de rațiune!

„Niciodată nu am văzut din partea unui om de stat o asemenea revărsare de ură, de minciună și de frustrare cum am văzut acum din partea lui Iohannis.

 Astăzi, Iohannis s-a întors definitiv cu fața de la România, de la români și se îndreaptă, fără urmă de îndoială, spre dictatură. Astăzi, Iohannis ne-a arătat cum se naște o dictatură în forma ei cea mai groaznică, brutală: Iohannis vrea toată puterea deși nu știe ce să facă cu ea. De un an de zile, Guvernul SĂU a arătat deja românilor ce poate să facă: eșec pe linie în lupta împotriva pandemiei, economia în picaj, școli închise, producătorii români puși la colț.

De un an de zile nu vrea decât alegeri, deși acum România a doborât record după record la infectări. Mor oamenii cu zile, lăsați fără tratamente esențiale, dar asta nu e treaba lui. Nu simte nimic din durerea sutelor de români care, zilnic, își pierd câte un bunic, un părinte sau un copil.

Un tiran plin de ură care își terorizează proprii cetățeni pentru ambițiile sale de moment!

Un președinte care arată atât de multă ură, care nu simte nimic pentru cetățenii săi, care este în stare să mintă fără rușine este un președinte nedemn pentru România!”

Realizat la comanda Partidului Social Democrat – Organizația Județeană Olt, executat de S.C. RIPOSTA AGROTURISM S.R.L., Tiraj 1000 exemplare, Cod Mandatar: 11200020.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments