AcasăPoliticaPaul Stănescu, secretarul general al PSD: Încrederea românilor în PSD se menține!

Paul Stănescu, secretarul general al PSD: Încrederea românilor în PSD se menține!

Paul Stănescu, secretar general al PSD, transmite faptul că partidul din care face parte a fost atent la nevoile românilor și depus toate eforturile, pentru a depăși crizele prin care a trecut țara, în ultima perioadă. Eforturile nu au rămas răsplătite și, conform ultimelor sondaje de opinie, PSD a rămas partidul în care românii au, de departe, cea mai mare încredere.

De asemenea, Paul Stănescu le transmite membrilor PSD, indiferent de funcțiile pe care le dețin, ca trebuie să fie conștienți că acest capital de încredere pe care-l au, fiind un bun comun, realizat prin muncă, seriozitate și responsabilitate politică, care trebuie protejat.

„În ultima perioadă, au apărut mai multe sondaje care confirmă că PSD a rămas partidul în care românii au, de departe, cea mai mare încredere. Cred că acesta este un semnal corect, întrucât, de când am intrat la guvernare, obiectivul nostru strategic nu s-a schimbat. Am fost preocupați, în mod alert, constant și responsabil, față de grijile, fricile și nevoile tuturor românilor și, în special, față de cei mai vulnerabili.

Vom continua să promovăm și să susținem politici publice, care să reducă inegalitatea și care să servească principiului dreptății sociale. Doar așa putem răspunde adecvat problemelor sociale actuale. Munca românilor trebuie să fie apreciată corect, iar dificultățile prin care trec aceștia să fie diminuate, cu sprijinul statului, astfel încât ele să nu devină tragedii.

PSD este recunoscător românilor, pentru că au observat și au apreciat eforturile noastre de a acționa, cu responsabilitate și seriozitate, în toate crizele. Am promovat soluții care să nu lase pe nimeni în urmă. Iar în cadrul coaliției, am acționat, de fiecare dată, ca un guvern al tuturor românilor.

Am asigurat o guvernare solidă și o stabilitate politică de care România avea nevoie, în condițiile unei pandemii, a unei crize economice și a instabilității regionale. Vom munci, în continuare, să protejăm veniturile românilor și să sprijinim un mediu economic care să se poată dezvolta.

PSD este, astăzi, în plin proces de organizare și consolidare politică a filialelor. Am un singur mesaj: vom rămâne în preferințele cetățenilor, dacă suntem în continuare aproape de ei și dacă vom reuși să oferim soluțiile și rezultatele așteptate, atât la nivel guvernamental, cât și local. Încrederea românilor în PSD se menține! Continuăm politicile pentru o societate mult mai echitabilă.

Membrii PSD, indiferent de funcțiile pe care le dețin, trebuie să fie conștienți că acest capital de încredere pe care-l avem, este un bun comun realizat prin muncă, seriozitate și responsabilitate politică. Trebuie să-l protejăm.

Am rămas și vom merge mai departe, ca un partid dedicat intereselor oamenilor”, a declarat Paul Stănescu.

Dragoș Sîrghie


- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments