AcasăBreviar parlamentarPaul Stănescu senator PSD Olt: Poporul va ieși în stradă și actualii...

Paul Stănescu senator PSD Olt: Poporul va ieși în stradă și actualii guvernanți vor pleca!

În cadrul unei emisiuni la un post național de televiziune, Paul Stănescu a declarat faptul că poporul își va manifesta nemulțumirile, ieșind în stradă, pentru a da jos guvernul actual. Acesta este convins că guvernul nu va rezista nici un an, din cauza măsurilor pe care le ia și de felul cum merg lucrurile în țară, la momentul actual.

„Ce trebuia să facem noi când Klaus Iohannis n-a desemnat premier de la PSD, partidul de pe primul loc? Ce putem să facem? Nu putem să facem decât moțiune de cenzură când aritmetica ne permite, că altceva nu puteam să facem. De ce ziceți că facem noncombat? Nu avem pârghii democratice.

Bineînțeles că ne gândim la o moțiune de cenzură, dar ne gândim când avem și aritmetica făcută în sensul asta, că nu depunem o moțiune de cenzură, de dragul moțiunii de cenzură.

Probabil că nemulțumirile care vin după buget… Cred că oamenii politici fac o mare greșeală, în toate discuțiile nu iau în calcul oamenii, poporul. Eu cred că poporul, de fiecare dată, a avut dreptate. Poporul va ieși în strada și ei vor pleca. Noi o să ne aflăm exact în situația 1996-2000. Eu vă spun, Guvernul ăsta, și vă dau scris, nu va rezista un an de zile, nu are cum să reziste un an de zile. La măsurile pe care le iau, felul în care merg lucrurile în coaliție”, a declarat Paul Stănescu

Dragoș Sîrghie

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments