AcasăPoliticaPaul Stănescu: „Zilele lui Cîțu sunt numărate!”

Paul Stănescu: „Zilele lui Cîțu sunt numărate!”

Paul Stănescu, secretarul general al PSD, a transmis un comunicat de presă, cu privire la faptul că premierul României – Florin Cîțu – a vândut iluzii românilor, în legătură cu pandemia care a pus stăpânire pe România și pe întreaga lume.

Iată ce a declarat Paul Stănescu:

„Comitetul de vândut iluzii al lui Cîțu nu mai funcționează!

Guvernare iresponsabilă și mincinoasă! Asta avem. Un premier și-un președinte care nu-și asumă nimic. Pandemia e grija altora, problemele sunt ale românilor. Fratele cel mare îl bate pe umăr pe cel mic și-i zice: «Lasă, Florine, câinii latră, ursul trece. Românii țipă, noi ne vedem de interesele noastre politice».

Își mai amintește cineva de comitetul interministerial pentru revenirea la normalitate? Nu degeaba i-am spus, atunci, comitetul de vândut iluzii, pentru că exact asta era. Disperat și iresponsabil, Cîțu a anunțat, în aprilie, sfârșitul pandemiei, de la 1 iunie. A vândut această iluzie, dar degeaba. Când toți specialiștii o spuneau, fără dubii, că nu putem previziona un orizont de timp exact pentru revenirea la o viață socială normală, Cîțu scria, pe o foaie la Guvern, că de la 1 iunie se termină pandemia.

Și-a cumpărat timp doar pentru propria sa agendă și a creat false așteptări românilor. Acesta este marele lui program liberal de guvernare.

A pus atâta miză politică în această pandemie, încât nu mai poate să vadă ce este bine și ce este rău. Delirul lui este din ce în ce mai mare. Aruncă vina, în stânga și în dreapta, dar el nu se simte responsabil de situația dezastruoasă în care a ajuns România în valul patru. Îi învinovățește pe cei de la USR-PLUS pentru că a eșuat vaccinarea.  Apoi, îi amenință să revină în coaliție.

Zilele lui sunt numărate. Asta este vestea bună. Imediat după decizia CCR, PSD va scoate acest iresponsabil de la Guvern. Vom vota cu sete la moțiunea de cenzură”.

Dragoș Sîrghie

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments