AcasăPoliticaPDL – miting pentru apărarea statului de drept

PDL – miting pentru apărarea statului de drept

Peste 10.000 de persoane au luat parte, sâmbătă, la sfârșitul săptămânii trecute, la un miting de amploare, organizat de Partidul Democrat Liberal, pentru apărarea Justiției și a statului de drept în România. Pe scena din Piața Revoluției au fost prezenți liderii marcanți PDL, având în fruntea lor pe președintele ales Vasile Blaga: Ioan Oltean, Theodor Stolojan, Gheorghe Flutur, Anca Boagiu, Monica Macovei, Roberta Anastase, Andreea Paul, Alexandru Nazare, Petru Luhan și Cristina Trăilă. Manifestarea a fost moderată de europarlamentarul Răzvan Ungureanu.

miting pdl siminica1Prin această manifestare politică puternică, care a redeșteptat energiile nației și simțământul de dreptate al poporului român, PDL se dovedește a fi singurul partid de opoziție din România, care știe să se opună și în stradă, nu numai la televizor, așa cum fac alte formațiuni de limuzină care mimează opoziția.

De la Olt, a fost prezentă o delegație formată din 302 participanți, sub conducerea d-nei Siminica Mirea, președinte PDL Olt, membru în BPN al Organizației de Femei a PDL, secretar general S-V Oltenia și consilier județean. Între     fruntașii PDL Olt, care au pus umărul la reușita acestei acțiuni politice îi amintim pe Ionel Mirea, Romică Cheroiu, Marian Speriatu, Gică Moise, Ilie Irimia, Ion Bădescu, Marin Ionică, Ștefan Văduva, Mariana Gheorghe… Disciplina de care au dat dovadă oamenii lui Vasile Blaga i-a scos din minți pe toți moderatorii televiziunilor Motanului Felix, care au căutat zadarnic să vâneze anumite greșeli și încăierări, pe care să le poată prezenta, în stilul lor mincinos și politizat la maxim.

miting pdl siminica2300 de jandarmi au asigurat ordinea publică la miting, pe traseul Piața George Enescu – Piața Victoriei, între orele 10.00 – 14.15, după care a urmat un marș pe traseul Piața George Enescu – Strada C.A. Rosetti – B-dul Magheru – Piața Romană – B-dul Lascăr Catargiu – Piața Victoriei. De notat faptul că de comportamentul civilizat și impecabil de care au dat dovadă manifestanții PDL au beneficiat jandarmii care – neavând de lucru – erau gata, gata să adoarmă.

S-au strigat lozinci antiguvernamentale și anti-USL: „USL – dictatura hoților!”, „Fără lege nu e pâine!”, „Ponta scumpește traiul, baronii adună mălaiul!”, „Pro-România – anti-USL!”, „Respect ANI, respect DNA!”…

În cuvântul lor, liderii importanți ai PDL au subliniat forța și rolul acestei formațiuni în opoziția din România, precum și gravele derapaje de la democrație și lege ale actualilor guvernanți. De remarcat discursul prezidențial al lui Cătălin Predoiu, candidatul PDL pentru fotoliul de la Cotroceni.

VASILE BLAGA:

Oamenii ăștia nu se pricep la nimic

„Oamenii ăștia nu se pricep la nimic. Oamenii ăștia nu știu guverna decât în minciună și hoție televizată. A nins în ianuarie, mare minune… Sute de sate rămase izolate. Unde era Ponta? La televizor. Mai țineți minte, în Marțea neagră, unde era Ponta? Tot la televizor, în Africa de Sud. Singurul partid care s-a opus este PDL. Noi nu ne-am pus pavăză în fața Justiției, chiar dacă ne-a durut. Cât sunt președintele acestui partid, niciodată nu o să închei un pact de coabitare cu Ponta sau Antonescu. Nu vom guverna alături de Ponta și Antonescu”.

CĂTĂLIN PREDOIU:

Vom învinge

„În regimul Ponta – Antonescu, oamenii sunt aruncați în stradă. Această bătălie este pentru România noastră și pentru viitorul copiilor noștri. România nu înseamnă plagiatori și hoție. Voi sunteți gata să luptați pentru România noastră? Mesajul nostru pentru Ponta și Antonescu este: Vom învinge!”

THEODOR STOLOJAN:

Pe ce au pus mâna PSD și PNL au stricat

„Pe ce au pus mâna PSD și PNL au stricat. Penalii lor fac legea în Parlamentul României pentru penalii lor. Puterea chefuia când oameni mureau în Apuseni”.

TRAIAN RĂZVAN UNGUREANU:

Omul nostru este Vasile Blaga

„Portocaliul nu se face verde, nu se face roșu, nu se face țândări. Avem un lider ales, nu adus și nu impus. Vrem să înțelegem cu toții un lucru: cine a pus fundația PDL nu va mai răbda nicio fundație și nu se va teme de nicio mișcare. Omul nostru este Vasile Blaga!”

miting pdl siminica4SIMINICA MIREA, PREȘEDINTE PDL OLT:

PDL este singurul partid de opoziție din România

Cu amabilitatea care o caracterizează, d-na Siminica Mirea, președinte PDL Olt, a dat o declarație pentru Linia Întâi: „USL a adus țara în pragul colapsului. Economia este sufocată, bugetul a ajuns la fundul sacului. Dezastrul este aproape. Reducerea până la zero a investițiilor, măririle de taxe și impozite – iată «dreptatea până la capăt» pe care actuala guvernare le-a oferit-o românilor. Pentru asta a ieșit PDL în stradă… PDL este, de altfel, singurul partid de opoziție de dreapta din România, care poate face față actualei guvernări iresponsabile!”

Dumitru SÂRGHIE

miting pdl oltmiting pdl predoiu

3 COMENTARII

  1. De faceti reclama asemenea manifestatii? Cum poate cineva sa aiba inceredere in ei cand 10 ani de zile au neorocit tara? Sunt patetici,impertinenti. Niste oameni care au dezbinat si care au impartit tara in doua mai au curajul sa vorbeasca de moralitate si fapte bune. Pacat ca Romanul inca nu s-a trezit.

    • S-a trezit si a ales si mai prost.Urmasii lui Iliescu sunt ca lacustele.Usuca tot in urma lor…

  2. BRAVO PDL! Cătălin Predoiu este cel mai potrivit om pentru prezidențiale!

Comments are closed.

- Advertisment -

Most Popular