AcasăActualitatePe strada Ionașcu, se va relua circulația în ambele sensuri

Pe strada Ionașcu, se va relua circulația în ambele sensuri

Se știe faptul că, de două luni de zile, traficul de pe strada Ionașcu a fost deviat, pe un sens de mers, pe strada Grădiște, acest lucru venind în urma începerii lucrării de înlocuire a canalizării în zonă. Având termen de execuție pe data de 15 decembrie 2013, Minel Prina, primarul municipiului Slatina, a cerut celor de la Tehnologica Radion, firma care se ocupă cu betonarea tronsonului, să elibereze carosabilul, pentru reluarea circulației în condiții normale. „Pe data de 15 decembrie expiră termenul de finalizare a lucrării de pe strada Ionașcu. Ca urmare a acestui lucru, din această dată, circulația rutieră se va face în ambele sensuri. Ei au termen să betoneze această stradă, dorința lor era să o lase așa, dar nu se poate, și, pe perioada sărbătorilor de iarnă, să se poată circula în condiții foarte bune”,a spus Minel Prina.

ionascu 233Edilul a mai vorbit și despre faptul că, pe viitor, nu va mai fi de acord cu devierea traficului pe strada Grădiște, deoarece casele din zonă se află într-un stadiu de degradare avansat: „După ce se vor gândi dumnealor să reia lucrul, trebuie să-mi găsească o altă soluție, astfel încât să nu mai deviem traficul de ieșire din Slatina spre Craiova, pe strada Grădiște, unde casele sunt într-un stadiu destul de avansat de degradare și există și alte pericole, cu atât mai mult cu cât strada, în zona respectivă, lasă foarte mult de dorit. Sper ca cei de la Tehnologica și cei de la Compania de Apă să înțeleagă acest lucru, dacă nu, vom trece la alte măsuri”.

De asemenea, Minel Prina a anunțat faptul că a renunțat la o demarare a lucrărilor de înlocuire a canalizării pe strada Cloșca, investiție care trebuia făcută tot de cei de la Tehnologica Radion: „Și-au adus aminte de o lucrare pe care nu au executat-o, pe strada Cloșca. Le-am spus că nu le voi mai da avizul, iar acea stradă nu va mai intra în modernizare pe Compania de Apă, prin Tehnologica. Pur și simplu, era vorba de înlocuirea unei canalizări și nu pot să-mi mai asum acest risc. Vom funcționa cu acea canalizare veche, care nu mi-a făcut niciun fel de probleme”.

Ionuț Dumitrescu

- Advertisment -

Most Popular