AcasăEvenimentPeste 1000 de persoane au scandat „Maiestate noi te vrem la Palatul...

Peste 1000 de persoane au scandat „Maiestate noi te vrem la Palatul Cotroceni!”

Duminica trecută a fost o duminică a REGALITĂȚII. Peste o mie de persoane, de toate vârstele, au participat, în Capitală, la un marș pentru restaurarea Monarhiei, scandând la unison: „A venit vremea dreptății! E vremea regalității!”, „Trăiască Regele Mihai și Regina Ana!”, „Să redăm națiunii române dreptul de a-și alege liber forma de guvernământ, să anunțăm începutul sfârșitului republicii toxice impuse de tancurile sovietice în 1947 și conduse azi de politicieni corupți”. mars regal paul popescu

Participanții au purtat flori, fotografii cu Regele Mihai I și steaguri cu stema regală. Marșul regal a pornit din Piața Charles de Gaulle, a continuat în direcțiile Arcul de Triumf, Piateta Regelui, Piața  Victoriei, Calea Victoriei și a culminat în Piața Palatului. Au fost delegații mai mici sau mai mari din majoritatea județelor țări.

mars regal paul popescu 22Delegația de la Olt a fost condusă de fostul deținut politic Ioan Paul Popescu și graficiana Cristina Botez din Slatina. S-au rostit discursuri despre istoria familiei regale,  despre elaborarea Constituției monarhice, care va fi supusă curând dezbaterii publice, și despre acțiunile Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei. S-a cântat Imnul Regelui și s-a rostit Tatăl Nostru.

„Cea mai frumoasă coroană regală o reprezintă încrederea și dragostea românilor”, a spus Regele Mihai I, cu această ocazie.

Ionuț DUMITRESCU


- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments