AcasăActualitatePeste 2000 de locuri de muncă în Uniunea Europeană

Peste 2000 de locuri de muncă în Uniunea Europeană

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt, prin Compartimentul EURES, anunță vacantarea a 2353 de locuri de muncă, în țări din Uniunea Europeană, în diverse domenii de activitate.

Angajatori din Austria caută 10 zugravi și 10 lucrători forestieri, iar cei din Bulgaria au nevoie de10 operatori în industria de prelucrare a lemnului. Pentru Danemarca, se caută 150 lucrători în agricultură (culegători de mazăre) și 100 lucrători în agricultură (culegători de mazăre) pentru Portugalia. Franța scoate la concurs un singur post de lucrător hotelier.

Pentru Germania, se caută: 15 electricieni în construcții; un zugrav-vopsitor; un tâmplar/dulgher; 7 bucătari; un operator stivuitor; 3 specialiști restaurant; 5 recepționeri; un chef de pârtie; 4 chefi de rang; 3 commis de cuisine; o persoană servire; 3 ospătari; 3 finisori caroserii auto; 5 comisionari; 3 hamali; 6 mecanici auto; 6 operatori CNC; 6 operatori mașini; 5 sudori; 3 operatori în mecatronică/alternativ tehnicieni vehicule feroviare; 3 sudori; 3 montatori instalații electrice; 25 asistenți medicali; un tehnician electronist; un dezvoltator software; un dezvoltator software specializare Robotica; un administrator sistem IT; un diriginte de șantier; 1 dezvoltator web front-end; un integrator sistem IT; un inginer sisteme integrate; 19 persoane în gastronomia de sistem; un manager restaurant; un demichef de pârtie; un commis patissier; un manager front office; 3 electricieni; 3 montatori tâmplărie din aluminiu; un șofer profesionist; un chef de pârtie; un chef de pârtie bucătărie vegetariană; un specialist restaurant; un casier; un șef de schimb; un manager adjunct restaurant; 2 persoane servire clienți; un asistent medical geriatrie; un asistent medical; 2 măcelari; 3 faianțari; 2 persoane pentru curățenie; 5 lucrători în metalurgie, un sudor MAG; 2 mecanici industriali; 2 lucrători în depozit; 4 operatori stivuitori; un specialist IT; 2 lucrători în producție și un laborant.

ajofm olt 682Angajatori din Irlanda caută 10 crescători de animale pentru producția de lapte și carne, iar Luxemburg are nevoie de un dezvoltator digital. Cei din Italia scot la concurs posturi după cum urmează: 30 îngrijitori persoane pentru Marea Britanie; 30 asistenți medicali pentru Germania; 80 asistenți medicali generaliști pentru Marea Britanie; 40 asistenți medicali generaliști pentru Irlanda de Nord și 100 infirmieri.

Pentru Malta, se oferă 256 de locuri de muncă: 6 măcelari; 50 inspectori control calitate; 200 șoferi de autobuz și tramvai. Pentru Marea Britanie, se caută: 60 îngrijitori persoane la domiciliu; 40 îngrijitori persoane și 2 asistenți medicali. Norvegia oferă: 2 posturi de brutari; 2 – patiseri; un post de ambalator și asistent panificație; un post de șofer distribuitor. Portugalia scoate la concurs 280 locuri de muncă – culegători de zmeură și 20 de posturi pentru șefi de echipă în agricultură – culegerea zmeurei. Republica Cehă are nevoie de 10 șoferi profesioniști camion (Europa); 15 șlefuitori/pilitori; 5 electricieni; 5 mecanici auto; 30 șoferi de autobuz; un tehnician în electronică; 3 ingineri mecanici și 2 cercetători postdoctorali. Și Slovacia scoate la concurs 39 de posturi: 30 șoferi autocamioane transport International; 7 îngrijitori persoane/infirmieri și 2 operatori mecanici.

Cele mai multe locuri de muncă sunt scoase la concurs de angajatori din Spania, care au nevoie de un masor; 800 muncitori necalificați în agricultură și 5 șoferi TIR International. De asemenea, Ungaria are nevoie de 5 muncitori în prelucrarea lemnului; un șef de schimb; 5 muncitori în prelucrarea produselor din carne și 4 agenți de curățenie.

Pentru mai multe informații, persoanele interesate pot accesa website-ul ANOFM: www.eures.anofm.ro sau se pot prezenta la sediul Compartimentului EURES din cadrul AJOM Olt, parter.

Ionuț DUMITRESCU


- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments