AcasăEditorialPIEI, SATANA!

PIEI, SATANA!

Unul dintre cei mai unsuroși, duplicitari și vicleni politicieni ai județului nostru este, fără îndoială, Gigel Sorinel Știrbu. Rapace, cinic, ipocrit și, mai ales, incult. Un  politician de-o incultură răvășitoare, care a sfidat orice regulă a bunului-simț, atunci când a ocupat scaunul de ministru al Culturii, sub stindardul primului-ministru plagiator Victor Ponta.

Ne întrebăm încă surprinși: cum de nu roșesc moderatorii de televiziune, atunci când invită în studiourile lor un asemenea obraz gros? Cum a reușit să-și păstreze în jurul lui maxim 20 de indivizi care-l aplaudă în sculare și-n culcare, neobservând în el individul care nu are decât valoarea interesului personal, individul pe care politica l-a îndepărtat definitiv de ceea ce noi numim, îndeobște, MINIMA MORALIA.

sova si stirbu la comani draganestiDeunăzi, când Vasile Blaga nu era încă stresat de a da cu subsemnatul pe la DNA, Gigel Sorinel i-ar fi spus la ureche: «De-ai ști, bre, cât de mult urăsc eu pesedeul ăsta!»

Vasile, politician uns cu toate alifiile, trecut prin ciur și prin dârmon, i-ar fi răspuns, la rându-i, scârbit: «Știu eu, băi Gigele, dacă tu chiar îi urăști pe pesediști, după ce ei te-au făcut ceea ce ești astăzi!»

Pesemne că Vasile Blaga a aflat și el despre turnirurile din campania USL, când Gigel, bot în bot cu Șova și cu  fostul director al Ansamblului Doina Oltului, Costinel Alecsandrescu, bătea comunele județului, ei jurându-și, la     unison, credință veșnică, iar Gigel,  obedient și excesiv în a pupa poala stăpânului, înclinându-se până la pământ în fața PSD și a lui Dan Șova.

Acum, Gigel spune că urăște (bre!) PSD-ul de mama focului. Mă tem de o profeție a unui poet de la București cu care corespondez, din când în când: «Constrânși de anumite cercuri și interese europene, pesediștii vor constitui o alianță la guvernare cu PNL și vor face bășici la palmă, aplaudându-l pe Cioloș!»

Cruntă viziune în capul unui poet diafan, așa cum este prietenul meu de la București. Dar dacă, Doamne-Ferește!, fi va să fie așa, parcă-l văd pe Gigel, în cazul în care impostura lui nu va fi dovedită nici în al 12-lea ceas, cum îi va pupa mâna lui Liviu Dragnea, spunându-i cum îi spunea lui Șova: «Cât iubesc eu, bre, PSD-ul ăsta!» Piei, Satana!

Dumitru Sârghie

2 COMENTARII

  1. daca Gigel este mai putin apreciat de unii, este dreptul fiecăruia de a-şi spune părerea, însă acesta a fost maleabil pentru a putea vieţui în această politică în care nu ştii care este dreapta sau stânga, cine este duşmanul democraţiei şi cine doreşte cu adevărat binele poporului român, dar eu pot însă să apreciez că marea criminalitate a reprezentat-o marea majoritate a politicienilor români(şi cu referire la Jud Olt!).Văd că există elogii la adresa unui aşa zis micul Titulescu, însă, cu siguranţă, este atât de mic încât nu-i vezi valoarea.Spuneţi adevărul! Spuneţi că România s-a transformat într-un stat de clan, fiecare dorind să acapareze puterea şi să transforme instituţiile statului, intitulat demagogic stat de drept, în SRL-uri!Că au fost victimele regimului comunist(aici au fost excepţii!) sau nomenclaturişti comunişti, că au fost academicieni sau, cum este cazul nostru un simplu popă, niciunul nu au făcut mai mult pentru poporul român, pentru cetăţeanul simplu!.S-au mărginit să fie simpli alergători la o cursă pentru putere şi pentru avuţia lor!Sistemul , cum bine îl defineşte Băsescu( acum după război toţi sunt viteji!), a continuat să existe sub toate regimurile criptocomuniste şi mafiote şi să facă praf România şi pe români!Deşteaptă-te române!

  2. domnule serghei, dvs , de fapt , cu cine “votati” ? retineti , victor ponta este, de departe, cel mai bun produs al politicii romanesti de dupa ’89 . drumul lui de la ” micul titulescu ” la marele ponta de azi a fost posibil doar gratie marilor sale calitati intelectuale si umane. mai mult, doar in pomul cu roade se da cu pietre. imi amintesc niste versuri ale lui mihail codreanu, perfect aplicabile lui v.p. : “si , cand din golul catre care fug,/ vlastar mai bun rasare din gramada/ il pun pe cruce ori il ard pe rug “. c-asa-i romanul…

Comments are closed.

- Advertisment -

Most Popular