AcasăEvenimentPlagiatorul a fugit. România respiră!

Plagiatorul a fugit. România respiră!

Deplângem adesea materia din care e turnat neamul românesc. La noi, înțelepții se simt întotdeauna înfrânți și proștii se simt mereu învingători. Până ieri, Ponta se credea în categoria celor învingători. A venit însă valul care l-a măturat din istorie…

Prostia lui înfumurată, ca și infantilismul său incurabil, l-au scos la timp dintr-o cursă care, dacă ar mai fi continuat, România s-ar fi prăbușit în hău. Ateu din instinct, bisericos prefăcut, solidar cu cei de teapa lui (vezi solidaritatea cu generalul de mucava – Gabriel Oprea), mărinimos din histrionism, încercând prin aceasta să-și ascundă neputința și ipocrizia, premierul Victor Ponta a cedat presiunilor străzii.

ponta vesel intAutoîncolonat după averi necuvenite, după diplome nemeritate și după conturi în bancă, consolidate din sudoarea celor mulți și proști, aidoma tuturor mafioților post-decembriști, Victor Ponta a eșuat lamentabil!

N-a existat dispreț mai nemăsurat precum cel pe care l-a nutrit Ponta față de poporul român…

Rămâne de văzut dacă președintele Klaus Iohannis se poate înălța la dimensiunea astrală a istoriei pe care românii i-au oferit-o de două ori: în noiembrie 2014 și acum! Doamne-ajută!

Dumitru SÂRGHIE


1 COMENTARIU

Comments are closed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments