AcasăPoliticaPluripartidu’ PSD de la Olt

Pluripartidu’ PSD de la Olt

Într-o epocă în care politica, peste tot în lume, este mânată de convingeri profund diferite, pluripartitismul fiind o dovadă de civilizație, la Olt, mai multe formațiuni alcătuiesc un tot unitar amorf și anticetățenesc. Un melanj politic care se hrănește exclusiv cu învățăturile partidului-mamă, PSD, în a cărui „cărticică de cuib” sunt stipulate obligațiunile PDL, PRM, PC și PNL. Formațiuni politice obediente partidului celor trei roze care se autodistrug în fiecare zi ce trece din această guvernare cu cianură, derutând astfel definitiv și iremediabil un electorat și așa flămânzit, hăituit și profund dezamăgit de comportamentul lamentabil al liderilor USL, Victor Ponta și Crin Antonescu.

gigel stirbu 560
Gigel Știrbu

Dacă până mai ieri ex-președintele PNL Olt, Ioan Ciugulea era acuzat că tace ca mortu’ în păpușoi, executând orbește ordinele lui Vâlcov și Paul Stănescu, iată că – odată cu venirea deputatului Gigel Știrbu la cârma liberalilor noștri, situația a rămas aceeași. Pluripartidul PSD de la Olt funcționează ca o mașină rusească fără marșarier, la aceiași parametri, strivind în continuare, la propriu și la figurat, inertele formațiuni – PDL, PRM, PC și – vai! – PNL. D-le deputat Știrbu, cetățenii au mari așteptări de la d-voastră. Nu-i dezamăgiți… Salvați PNL Olt din cianura asta roșie!

D.S.


1 COMENTARIU

  1. Romania nu va scapa niciodata de cianura rosie,cine credea ca vor fi alesi parlamentari de OLT in mandatul 2012-2016 cei care au taiat pensii si salarii in mandatul 2008-2012 .

Comments are closed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments