AcasăPoliticaPNL Olt – conferință de presă: „Este o mare responsabilitate pentru noi!”

PNL Olt – conferință de presă: „Este o mare responsabilitate pentru noi!”

Deputatul Gigel Știrbu, președintele PNL Olt, și Mario de Mezzo – proaspăt ales primar al Municipiului Slatina, au susținut o conferință de presă în care au vorbit despre rezultatul alegerilor din Municipiul Slatina. De asemenea, Mario De Mezzo și-a continuat discursul violent asupra jurnaliștilor din presa locală, numindu-i slugi.

Gigel Știrbu:

Este o mare responsabilitate pentru noi și pentru toată echipa care a stat în spatele candidatului nostru de la Slatina

„Este prima dată, după Al Doilea Război Mondial, când Primăria Slatina este câștigată de către un reprezentant al Partidului Național Liberal: Mario De Mezzo. Această conferință de presă se va axa strict pe rezultatele alegerilor din Slatina. A fost o campanie extrem de dură, plină de încărcătură emoțională, o campanie care pe mine m-a pus pe gânduri, în ceea ce privește violența multor actori, unii dintre actorii nefiind parte ai procesului electoral… (…)

Le mulțumim din toată inima cetățenilor Municipiului Slatina și cetățenilor județului Olt. Este o mare responsabilitate pentru noi și pentru toată echipa care a stat în spatele candidatului nostru de la Slatina. Am văzut bucuria în ochii oamenilor, am primit sute de mulțumiri din partea cetățenilor, dar mulțumirile trebuie ca noi să le adresă lor, pentru că ei au votat și au dorit ca Slatina să fie, în sfârșit, eliberată de un sistem. Un sistem care a făcut posibilă această frumoasă victorie. Îi asigur pe oameni că nu-i vom dezamăgi.”

Mario De Mezzo:

Am câștigat cu aproape jumătate dintre voturile exprimate

Diferența de scor, dintre mine și Emil Moț, arată că slătinenii au dorit această schimbare. Am câștigat cu aproape jumătate dintre voturile exprimate, la o prezență la vot record pentru Slatina. Acest lucru îmi dă legitimitate și reprezentativitate (…) Le mulțumesc slătinenilor pentru faptul că au ieșit la vot și pentru faptul că mi-au arătat încrederea lor. Eu am devenit doar vocea oamenilor. (…) Aș vrea să-i mulțumesc d-lui Gigel Știrbu pentru susținerea necondiționată, în tot acest timp. Îi mulțumesc celui mai bun prieten al meu, Marian Vasile (primarul comunei Studina – n.r.!), care a fost alături de mine în toată această campanie virulentă, care m-a susținut și m-a ajutat.

(…) Cred că slugile din presa locală ar trebui să simtă usturătoarea palmă a acestei lecții. Mă îndoiesc…”

Dragoș Sîrghie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments