AcasăPoliticaPNL OLT își reconsolidează poziția politică în conducerea națională

PNL OLT își reconsolidează poziția politică în conducerea națională

În urma desfășurării Consiliului Național al PNL, organizația județeană a liberalilor din județul nostru își reconsolidează poziția politică, în conducerea națională, prin senatorul Liviu Voiculescu, șeful PNL Olt, și prin deputatul Gigel Știrbu, un vechi și experimentat liberal de pe meleagurile lui Eugen Ionescu și Marin Mincu. Astfel, Liviu Voiculescu a fost ales în funcția de membru al Biroului Executiv al PNL, cu rang de vicepreședinte politic, iar deputatului Gigel Știrbu îi revine aceeași misiune politică de vicepreședinte pentru Regiunea Sud-Vest Oltenia.

Odată terminate, atât controversatul Congres al PNL, cât și Consiliul Național, cetățenii Oltului, precum întreaga suflare românească, așteaptă, cu sufletul la gură, reîntoarcerea guvernului la locul de muncă și, dacă se poate, și ceva rezultate. Nu de alta, dar vine iarna peste noi, iar prețurile la tot și la toate au luat-o razna.

Îi așteptăm pe liderii noștri liberali de la Olt să se implice fără menajamente și să-și spună cuvântul! Altfel, va fi prea târziu pentru partidul Brătienilor!

Linia Întâi

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments