AcasăPoliticaPNL Olt – Liga Aleșilor Locali! Primarul Nicolae Cărămizaru  – noul președinte!...

PNL Olt – Liga Aleșilor Locali! Primarul Nicolae Cărămizaru  – noul președinte! Liviu Voiculescu: „M-am implicat și mă voi implica, în continuare, în sprijinirea proiectelor locale!”

La sfârșitul săptămânii trecute, Liviu Voiculescu – senator de Olt și președinte al PNL Olt, a luat parte la Liga Aleșilor Locali, alături de alți 400 de național-liberali din județul nostru. Acesta a vorbit despre sprijinul pe care l-a acordat și pe care-l va acorda, în continuare, tuturor administrațiilor publice locale pentru accesarea de programe, ce au ca beneficiari locuitorii din Olt. Totodată, acesta a felicitat aleșii locali prezenți, pentru implicarea de care au dat dovadă, în ultimii ani grei pentru țară.

„Vineri, am fost alături de cei aproape 400 de aleși locali din județul Olt, pentru a sublinia că m-am implicat și mă voi implica, în continuare, în sprijinirea proiectelor locale, în calitate de președinte al PNL Olt.

Le-am mulțumit aleșilor locali și funcționarilor din administrația locală, pentru dăruirea cu care s-au implicat în realizarea proiectelor pentru dezvoltarea comunităților.

Acționăm în echipă și atragem, atât fonduri naționale, cât și fonduri europene, pentru dezvoltarea fiecărei localități.

Aleșii locali sunt importanți, pentru că ei sunt, în prima linie, a rezolvării problemelor cetățenilor, de aici trebuie să vină ideile, soluțiile, proiectele, pentru îmbunătățirea vieților cetățenilor din comunitățile pe care le reprezentăm.

Le-am mulțumit colegilor mei din administrația locală, pentru că au administrat foarte bine comunitățile pe care le reprezintă, într-o perioadă grea, dominată de pandemie, război și criza prețurilor.

Din păcate, comunitățile noastre, la fel ca multe altele din România, nu au încă resursele necesare, pentru a-și duce la îndeplinire toate obiectivele, dar am demonstrat, nu de puține ori, că, din puțin, am făcut mult.

Primarii PNL sunt exemple de bune practici, în județul Olt, în ceea ce înseamnă o administrație eficientă, dedicată intereselor cetățenilor.

Îl felicit pe domnul primar Nicolae Cărămizaru, pentru alegerea în funcția de președinte al Ligii Aleșilor Locali Olt și urez succes noului birou județean din care fac parte primari, viceprimari, consilieri județeni și locali”, a declarat Liviu Voiculescu.

Dragoș Sîrghie


- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments