AcasăEditorialPNL Olt! Liviu Voiculescu – decență și clarviziune!

PNL Olt! Liviu Voiculescu – decență și clarviziune!

Prima conferință de presă susținută de Liviu Voiculescu, președinte interimar al PNL Olt, s-a caracterizat prin decență și clarviziune. Este îmbucurător pentru liberalismul din Olt faptul că, în fruntea acestei formațiuni, după plecarea la Ceruri a lui Costel Moisescu (un președinte destoinic, care dăduse noi aripi și noi speranțe votanților, membrilor și simpatizanților liberali), a venit un conducător inteligent, echilibrat și cu multă personalitate.

Un președinte care are datoria morală să păstreze și să perfecționeze linia politică impusă de fostul președinte, să mențină echilibrul instaurat de acesta și să organizeze alegeri democratice, fără intruziunea nefericită a lui Gigel Știrbu, ori a altor granzi de la București.

liviu voiculescu net2Încercările noastre, ale ziariștilor locali, de a-l prinde pe Liviu Voiculescu pe picior greșit s-au lovit de fermitatea sa, de înțelepciunea, pragmatismul și inteligența cu care a răspuns diferitelor întrebări, domnia-sa demonstrându-ne tuturor că știe ce înseamnă liberalismul și că un primar performant, fie și rural, poate fi un președinte de partid la fel de performant.

Trebuie să amintim cititorilor noștri că, în timpul relativ scurt de la instalarea sa ca primar al comunei Cungrea (iunie 2016), Liviu Voiculescu a reabilitat, prin vrednicia și luciditatea sa, mai întâi imaginea primăriei, șifonată de ultimii doi primari, apoi a redat demnitatea unei comune, cu oameni destoinici și cu vechi tradiții culturale.

Liviu Voiculescu și-a anunțat intenția de a candida la funcția de președinte al PNL Olt, domnia-sa spunându-ne, în acest sens, că va avea o întrevedere cu activul de partid județean, dar și cu forurile centrale, pentru a stabili data alegerilor interne: „O să am discuții cu conducerea centrală a partidului să stabilească data alegerilor, cât mai curând, deoarece toți membrii PNL Olt își doresc stabilitate și nu vrem să stăm într-o situație de incertitudine și de interimat. În următoarea perioadă o să iau legătura și cu toți președinții de organizații pentru a stabili împreună direcțiile de urmat.

Voi candida la președinția filialei Olt a PNL. Simt că am o datorie morală față de cel care a fost Costel Moisescu și, după cum s-a văzut și la votul de joia trecută din Biroul Politic Județean (BPJ), am și susținerea colegilor din partid. Este libertatea oricărui membru PNL să se înscrie, va fi timp suficient, și să candideze la această funcție. Orice membru este binevenit”.

Succes, domnule Voiculescu!

Dumitru Sârghie

2 COMENTARII

  1. Ati pus presedinte un rrrom. Omul este tigan cu acte in regula…Mai lipseste acum sa il numiti pe Bercea adjunct …
    Vai de capul vostru…de asta sunteti unde sunteti..

Comments are closed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments