AcasăPoliticaPNL Olt – O conferință care dă semnalul revenirii partidului la demnitatea...

PNL Olt – O conferință care dă semnalul revenirii partidului la demnitatea de altădată!

După o perioadă lungă de timp, de la pandemie încoace, în care partidele din Olt n-au mai organizat nicio conferință de presă, iată că deputatul Gigel Știrbu, președintele interimar al PNL Olt, alături de prefectul Mario De Mezzo, președinte interimar al PNL Slatina, de consilierii județeni Damian Căleală și Viorel Dumitrescu, dar și de Ionuț Comănescu – consilier municipal, revine în forță cu discursuri și declarații politice  antipesediste, exact ca în vremurile de glorie ale acestei formațiuni, aflate, acum, în cădere liberă, dar beneficiind de premisele unui nou și curat început, după migrațiunile în masă ale liberalilor din județul nostru, la Partidul-Mamă, PSD!

Dar, să dăm cuvântul domnului deputat Gigel Știrbu:

Gigel Știrbu, președinte interimar PNL Olt:

Am putut fi acuzat de multe lucruri, dar de un sigur lucru n-am putut fi acuzat. Și anume acela că sunt pesedist! Sau că sunt un vânzător!

Voi începe această conferință de presă cu câteva lucruri despre tot ceea ce s-a întâmplat în PNL Olt, în ultima perioadă și ceea ce sperăm noi să se întâmple în viitorul mediat apropriat.

Nu vreau să reiau, pentru că știți cu toții, ceea ce s-a întâmplat în ultimii ani în PNL Olt. Suntem astăzi într-un moment „T zero”, când PNL Olt trebuie să ia o decizie, de care, credem noi, poate să depindă existența sa ca organizație de sine stătătoare în acest județ.

De aproximativ o lună, împreună cu colegii mei din Biroul Județean Interimar, am preluat conducerea acestei organizații. Organizație care își dorește să redevină ceea ce a fost odată și anume un etalon al luptei pentru dezvoltarea acestui județ și al luptei împotriva celor care, timp de 34 de ani, au adus acest județ într-o situație în care se bate cu alte câteva județe din România, ca fiind cel mai sărac județ al României.

Suntem astăzi aici pentru a vă asigura, pe toți cei de bună-credință, și a asigura pe toți cetățenii județului Olt că ușa PNL Olt este deschisă, pentru toți cei care doresc să facă ceva în acest județ. Niciodată, de acum înainte, niciun om, niciun cetățean al județului Olt, care dorește să devină membru al PNL, nu va fi refuzat.

PNL va redeveni acea platformă în care se pot regăsi toți oltenii de bună-credință și toți cei care vor să facă ceva pentru acest județ. Nu sunt cuvinte mari! Cei care mă cunoscut știu că, în toată cariera mea politică, am putut fi acuzat de multe lucruri, dar de un sigur lucru n-am putut fi acuzat. Și anume acela că sunt pesedist! Sau că sunt un vânzător! Nu voi fi niciodată la remorca PSD. Acest lucru se vede clar, în ultima perioadă, prin atacurile angajaților PSD la adresa PNL și la adresa noastră. Ceea ce nu face decât să confirme ceea ce vă spun eu acum.

În ultimele trei săptămâni am început o reorganizare, putem spune chiar agresivă, a PNL filiala Olt. Am desființat toate organizațiile din județul Olt al PNL, cu excepția celor conduse de primar, urmând ca, într-un termen destul de scurt, pentru că la mijloc sunt și sărbătorile de iarnă, să refacem toate aceste organizații. În fiecare zi, chiar și la această oră, câteva echipe din cadrul Biroului Județean sunt în teritoriu, pentru reorganizarea structurilor politice ale PNL în județ. Cu siguranță, în maximum 45 de zile, vom avea Conferința Județeană, unde vom alege, statutar, noua conducere legitimă a PNL Olt.

De aceea, repet: invit în mijlocul nostru, în rândurile membrilor PNL, pe toți cetățenii județului Olt care cred că se pot dezvolta și care cred că pot pune umărul la ieșirea acestui județ din situația extrem de dificilă în care se află. Un județ în moarte clinică, din punct de vedere al infrastructurii, din punct de vedere administrativ și economic.

Un coleg de-al dvs. din presă, mi-a spus că PNL Olt a avut ultima conferință de presă pe 23 octombrie 2019. Este inadmisibil! Este extrem de grav! Un partid politic trebuie să comunice, un om politic trebuie să comunice! Este mult mai comod să te așezi în spatele tastaturii și să faci postări pe rețelele de socializare, decât să vii în fața jurnaliștilor și să răspunzi la întrebări incomode.

Din acest moment, eu vă garantez că PNL Olt va ține conferințe de presă cel puțin la două săptămâni, pentru a expune viziunea sa de dezvoltare asupra județului și asupra localităților din acest județ.”

Dumitru Sîrghie


- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments