AcasăPoliticaPNȚCD este singurul partid care a refuzat compromisul cu stânga de sorginte...

PNȚCD este singurul partid care a refuzat compromisul cu stânga de sorginte comunistă

Este de apreciat efortul domnului Marian Florescu, acela de a reconstrui organizația județeană a PNȚCD Olt, într-un context politic în care toată lumea fuge după partide aflate în fruntea bucatelor, partide de tătuc, ai căror clienți politici n-au nicio legătură cu vreo doctrină ori cu interesul general.

„Lucrăm la echipa de campanie pe care o vom prezenta în timp util, lucrăm și la strategia de campanie, iar targetul propus este de 5%. Deși am început reconstrucția organizației județene, practic, de la zero, avem, în momentul de față, organizații în toate municipiile și orașele, în mediul rural, procentul de acoperire fiind de 48%. Adevărata muncă a PNȚCD Olt o veți vedea în și după campania alegerilor europarlamentare, pe a căror listă va avea loc, în mod sigur, un reprezentant!”, a declarat recent, într-o conferință de presă, Marian Florescu, președintele PNȚCD Olt și membru în Biroul Național al acestei formațiuni istorice.

marian florescu 576De pe poziția unui capitalist veritabil și a unui om de dreapta, Marian Florescu a criticat dur proiectul de ordonanță prin care guvernul socialist limitează plățile în numerar pentru persoanele fizice și juridice, această manevră reprezentând, în accepțiunea întreprinzătorilor români, „un veritabil asasinat economic”.

Liderul PNȚCD Olt consideră, de asemenea, că ELECTORATA lui Ponta „este cea mai mare pomană electorală din istorie, făcută cu banii luați cu japca din buzunarele românilor care muncesc”. PNȚCD califică această măsură ca fiind una „populistă, cu efecte catastrofale pentru economie și o insultă la adresa oamenilor care produc plus valoare adăugată în această țară”.

Cât privește apariția PMP pe eșichierul politic românesc, PNȚCD salută acest partid, Marian  Florescu militând „pentru o dreaptă unită, dar una pentru oamenii de dreapta și nu pentru orgoliile politicienilor… PNȚCD este moștenirea noastră de la Corneliu Coposu și nu a guvernat niciodată cu PSD, nu s-a aliat niciodată cu urmașii PCR și a preferat să iasă din Parlament decât să se abată de la linia verticală imprimată partidului de Senior…”

Lui Marian Florescu nu i-a scăpat nici disputa actuală din USL, care demonstrează disprețul față de electorat a actualei Puteri, al baronilor roșii și galbeni, precum și a găștilor de partid din UNPR și PC, care au călcat în picioare voința celor 70% dintre românii care s-au fript cu USL. „Mutarea unui ministru care împarte responsabilitatea pentru dezastrul de la Ministerul Sănătății în funcția de ministru al Finanțelor arată iresponsabilitatea liderului PNL, precum și disprețul pe care Antonescu îl manifestă față de oamenii competenți și cinstiți din propriul partid… Este regretabil că un om precum Klaus Johannis a decăzut până la statutul de marionetă a lui Crin Antonescu… A mai fost odată jocul ăsta cu Johannis și a dat cu rest”.

Una peste alta, atitudinea președintelui PNȚCD Olt, Marian Florescu, este una lăudabilă și demnă, ce face cinste înaintașilor țărăniști, care – alături de liberalii adevărați – au făcut cândva România mare și modernă!

Dumitru SÂRGHIE


3 COMENTARII

 1. Ce sa fac la tine Sarghie, acest porc nenorocit trebuie sa plateasca in alt mod.De ce nu spui si cine este acest individ care iata a cumparat si partid.Insa pot sa ti prercizez ceva.Le/am spus si unor vechi taranisti sa/i ceara sa publice afacerile lui cu PSD/ul si PDL/ul si apoi sa vorbeasca despre trecutul PNTCD/ului.Sunt oameni adevarati in tara aceasta care au suferit cu adevarat pentru ideile lor anticomuniste si in perioada comunista si in perioada postdecembrista.Eu unul nu pot sa spun ca sunt din aceia, ci doar victima unor escroci, cum este si acesta.L-am rugat in special pe fostul Presedinte Tulus sa ma ajute.Insa mi-a spus ca nu mai poate ca a trecut mult timp de atunci si nu poate sa mai faca actiune in justitie, iar in presa (de unde l-am cunoscut prima data)numai are acces sa scrie articole la tine sau la altul..Diferenta dintre TULUS si acest imbecil este una de la cer la pamant. In tren i/am spus povestea mea si el mi-a povestit multe lucruri.O constiinta adevarata si un anticomunist convins inca din anii 80, de la Scoala de Ofiteri cand a demisionat si a facut greva foamei pentru ca tatal sau a fost un anticomunist si ca doreau sa plece din tara (incredibila viaya acestui om)si astazi mi-a spus ca el nu a avut bani sa tina organizatia judeteana si nu a considerat ca trebuie sa faca politica pro Basescu si Pro PDL dari ca, umbland prin judet, a vazut oamenii saraci si descumpaniti, ce numai aveau incredere in nimeni, nici chiar in taranisti.Si eu i-am spus ca sunt unul dintre aceea care numai vad o forta politica credfibila cu Pavelescu lor in frunte.Daca ajunge acest porc in politica ce poate sa faca el pentru popor? Oricum iti mai redau articolul din Gazeta Noua pe care l-am postat si atunci in ianuarie si pe care crezi ca eu sunt prost si numai stiu ce fac
  Investigaţii » 27 august 2013, ora: 13:51
  facebook twitter Feed rss

  Marsilva a murit. Trăiască Marsilva!

  Marsilva a murit. Trăiască Marsilva!
  Marian Florescu şi-a câştigat o reputaţie de afacerist nu tocmai onest
  Numărându-se printre cele mai vechi şi mai cunoscute societăţi de construcţii din judeţul Olt, SC Marsilva Com SRL a dispărut din rândul companiilor de profil, ceea ce nu o împiedică să depună în continuare oferte, să câştige licitaţii publice şi să încaseze bani.

  de Costel Mirea
  costel.mirea@gazetanoua.ro
  Acest lucru este posibil deoarece „defuncta” companie şi-a schimbat doar denumirea. Schimbarea denumirii vine însă pe un fond care ridică un mare semn de întrebare: urmărită în instanţă de mai mulţi creditori, firma câştigă în această perioadă un purcoi de bani în cadrul unui contract de lucrări alimentat din fonduri europene.

  Aparţinând cunoscutului om de afaceri Marian Florescu, care şi-a câştigat o oarecare reputaţie pentru lucruri ce contravin legii, SC Marsilva Com SRL şi-a schimbat denumirea în SC Business New Era Creativ SRL anul acesta, în condiţiile în care compania este urmărită de mai mulţi creditori înscrişi la masa credală în dosarul în 2348/104/2013, aflat pe rolul Tribunalului Olt, în care firma solicită deschiderea procedurii falimentului. Din acest punct lucrurile se complică, pentru că, în timp ce fugea de creditori, firma a câştigat, anul trecut, în asociere cu alţi doi constructori, un contract gras de lucrări la Balş, contract aflat încă în derulare şi pentru care primăria oraşului a pus la bătaie peste 13 milioane de lei în cadrul unui proiect finanţat din fonduri europene şi de la bugetul de stat. Contractul a fost câştigat sub sigla Marsilva Com SRL, dar plăţile se fac acum pe SC Business New Era Creativ SRL.

  Falimentul şi creanţele nu ar fi singura problemă a afaceristului Marian Florescu, care controlează şi SC Alinmar Construct SRL şi care încearcă de câţiva ani buni să se înşurubeze şi în ansamblul politicii locale, dovedind de la bun început reale calităţi de traseist politic. La licitaţia organizată de Primăria Balş el s-a folosit de nişte documente care ar fi trebuit să ridice imediat suspiciuni în cadrul comisiei de evaluare a ofertelor.

  Amănunte într-o ediţia viitoare, când vom arăta şi cum contractul de la Balş a fost suplimentat cu aproape 1,7 milioane de lei în favoarea firmei sufocate de datorii.

 2. Nu ti-am sters nimic,iar aici nu am facut decat sa-i consemnez anumite puncte de vedere.Daca te-a exploatat vino la redactie,spune cum te cheama cu glas tare si raspunde pentru acuaztiile pe care le vei face.Atunci demonstrezi ca esti barbat si ca tu esti ceea ce trebuie.Cu injuraturi de astea pe sub mana nu poti fi nicidecum ceea ce trebuie….

 3. Sarghie iar ai inceput cu acest porc M Floirescu care ne-a tinut ca pe niste sclavi si el vorbeste despre dreptate si adevar. Mi-ai sters comentariu de la inceputul lunii ianuarie, semn rau ca nici tu nu esti ceea ce trebuie!

Comments are closed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments