AcasăActualitatePoboru – „Firul de aur din lada cu zestre străbună”, Ediția a...

Poboru – „Firul de aur din lada cu zestre străbună”, Ediția a XXII-a! Marius Oprescu: Avem proiecte importante împreună, care vor fi duse la bun sfârșit!

Comuna Poboru a îmbrăcat straie de sărbătoare, pentru a lua parte la cea de-a XXII-a ediție a evenimentului cultural „Firul de aur din lada cu zestre străbună”. Manifestarea a avut loc duminică, 6 august 2023, în fața Căminului Cultural din localitate. În deschidere, Iulian Bărăscu, primarul comunei Poboru, a vorbit celor prezenți despre câteva dintre realizările administrației pe care o conduce, cum ar fi anveloparea Școlii Gimnaziale din Poboru sau asfaltarea Drumului Județean, care este artera principală a comunei. Prezentatorul ediției din acest an a fost actorul Mircea Drâmbăreanu, cunoscut publicului pentru rolul răzbunătorului Victor Stoian din serialul de mare succes „Iubiri secrete”.

Pe scenă, au urcat copii ai ansamblului comunei, „Zestrea Poboranilor”, care i-au încântat pe cei prezenți cu muzică populară și dansuri folclorice.

Apoi, primarul Iulian Bărăscu a prezentat întreaga echipă politică și administrativă a județului Olt, cei care sunt partenerii de nădejde ai comunei Poboru. Au fost prezenți Marius Oprescu – președintele Consiliului Județean Olt, Virgil Delureanu – vicepreședintele CJ Olt, Florin Barbu – ministrul Agriculturii, Siminica Mirea – senator, Marius Iancu – deputat, Cosmin Floreanu – subprefect de Olt, Emil Marinescu – președintele organizației de pensionari PSD Olt, Cătălin Grecu – deputat, Adrian Chesnoiu – deputat, Corina Sulger – președinta femeilor social-democrate din Olt, Daniel Bărbulescu – director general AFIR România, Valentin Florin Ciocan – președintele Autorității Naționale de Management al Calității în Sănătate, Sabin Bratu – director SJP Olt, Ionuț Pârvu – președinte PSD Scornicești.

Marius Oprescu:

Avem proiecte importante, împreună, care vor fi duse la bun sfârșit

 „Domnule primar, vreau să vă asigur, în continuare, de toată susținerea noastră! Sunt foarte multe lucruri bune care se întâmplă în comuna Poboru! Suntem la cea de-a XXII-a ediție, iar eu sunt prezent, în fiecare an, aici, de 14 ani! Avem continuitate, împreună! Avem proiecte importante, împreună, care vor fi duse la bun sfârșit. Suntem cu toții alături de dvs., pentru că ne este drag să venim la Poboru, la un prieten, într-o localitate cu locuitori pe care îi respectăm foarte mult, pentru că, de fiecare dată, când le-am solicitat ajutorul, au fost și dumnealor alături de noi! Vă urăm distracție plăcută! La mulți ani, Poboru!”

A consemnat Dragoș Sîrghie


RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments