AcasăEvenimentPoboru – Firul de Aur din Lada de Zestre Străbună, o nouă...

Poboru – Firul de Aur din Lada de Zestre Străbună, o nouă ediție de succes!

Neobositul primar al comunei Poboru, Iulian Bărăscu, dimpreună cu Consiliul Local al localității, a organizat duminică, 7 august a.c., o nouă ediție de succes a sărbătorii comunei, intitulată Firul de Aur din Lada de Zestre Străbună. Este vorba despre ediția cu numărul XXI, manifestare coordonată și prezentată chiar de către primar. Chiar dacă a fost zi de vară toridă, poboranii au fost prezenți în număr mare la această manifestare dragă sufletului lor.

Atmosfera a fost întreținută de Formația de cântece și dansuri populare „Zestrea poboranilor”, din care fac parte: Ionela Stângă, Codruț Nastasia, Răduleanu Ana Mirela, Sofia și Teodora Oprița, Tania Dascălu și Georgiana Muscu.

Ansamblul „Călușul Junior” din Scornicești a fost, de asemenea, prezent, spre bucuria spectatorilor.

Ca de fiecare dată a fost prezent și Ansamblul Folcloric „Doina Oltului” (manager Vivi-Viorel Pintea), împreună cu soliștii: Maria Ghinea, Gabriel Zăvoeanu, Neta Soare, Cătălin Bărbulescu, Victorița Cică, Ștefania Strejescu, Florica Chircă, Daniel Roșoga, Marinela Dobrițoiu, Carmen Budulan, Dorina Mete, Constantin Ștefan, Ion Crețeanu, Sorina Dinu și Mădălina Drăgan.

Aceștia au fost acompaniați de Orchestra „Doina Oltului, condusă de dirijorul Cristian Dumitru. De asemenea, au fost prezenți și dansatorii de la „Doina Oltului”, coregraf Ionel Garoafă.

Invitații speciali au fost soliștii Nelu Bîțînă, Violeta Constantin și Cristi Bănățeanu.

Au ținut să fie alături de Iulian Bărăscu, la această frumoasă manifestare vicepreședinții CJ Olt Ionuț Ivan și Virgil Delureanu, deputații Marius Iancu, Cătălin Grecu și Emil Albotă, Cosmin Floreanu – subprefect de Olt și președintele Tineretului Social Democrat Olt, Adrian Bărbulete – inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean Olt, Emil Marinescu – președintele organizației de Pensionari PSD Olt, dar și Corina Sulger – președinta Femeilor Social Democrate Olt.

Alături de Adrian Bărbulete – inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean Olt, primarul Iulian Bărăscu a premiat elevii cu rezultate foarte bune la învățătură, în anul școlar care tocmai s-a încheiat.

Seara s-a încheiat cu un splendid foc de artificii! Felicitări, Iulian Bărăscu!

Dragoș Sîrghie


RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments