AcasăPoliticaPolitica de răbdări prăjite a lui Vâlcov este contracarată de Oprescu și...

Politica de răbdări prăjite a lui Vâlcov este contracarată de Oprescu și Prina

 Domnii Paul Stănescu (președinte plin al PSD Olt și președinte al CJ Olt) și Darius Vâlcov (senator și membru plin al PSD Olt) fac exclusiv politică, pentru a înregistra „scoruri istorice”, în lupta cu dreapta, care există fără a fi…

Când Paul Stănescu spune că județul Olt este unul eminamente agricol, lipsit de infrastructură și rămas, la coada civilizației, domnia-sa uită că este ștabul suprem al acestui județ de peste șase ani, în timp ce PSD se lăfăie în fruntea bucatelor, de la Revoluție și până în prezent.

prina oprescu si valcov 591
Marius Oprescu, Darius Vâlcov și Minel Prina

Darius Vâlcov – Bifrons își pune masca de stânga și ne spune, cu mândrie proletară, că PSD este mai puternic ca niciodată. Darius Vâlcov, cel de stânga, uită că PSD a fost o singură dată mai slab decât este acum: în momentul când Darius Vâlcov, cel de dreapta, l-a lovit cu parul portocaliu drept în moalele capului și le-a înfipt țepe în cur, la nivel absolut, lui Marin Diaconescu și Marin Ionică, supremii rechini roșii din acele vremuri.

De când este senator, Darius Vâlcov n-a raportat niciodată electoratului vreo faptă bună întru bunăstarea acestuia. Rezultatele electorale cu care se mândrește domnia-sa n-au nicio acoperire în fapte, iar acest lucru se va reflecta în rezultatul alegerilor, la prezidențiale. Deși simplu membru PSD, Vâlcov conduce corabia, fiind capabil s-o vopsească într-o singură noapte în portocaliu, încercând să redevină, iarăși, ce-a fost și mai mult decât atât.

stanescu paul 591
Paul Stănescu

Singurele personalități politice, care au rezultate administrative pentru interesul general al acestui județ și pentru interesul special al Slatinei, sunt Marius Oprescu și Minel Prina. Unul vicepreședinte al CJ Olt, celălalt primar al Slatinei. Politica lor este politica faptei și nu a vorbelor goale, caracteristice lui Vâlcov, de care – din păcate – pare că s-a molipsit și Paul Stănescu.

Toate responsabilitățile stipulate de fișa postului unui președinte de Consiliu Județean i-au fost delegate lui Oprescu, pe modelul lui Vâlcov, cel al spălării pe mâini (vezi când acesta era primar și l-a delegat pe Prina), misiunea tânărului vicepreședinte nefiind una ușoară. Mai ales că – în politica pesedistă – îl depășește pe Vâlcov, cel care este considerat de primarii PSD ca un „corp străin”, ca un impostor. Deci, Oprescu face și politică, dar – mai ales – administrație.

Minel Prina este, la rându-i, un administrator ideal, care a raportat electoratului foarte multe obiective îndeplinite… Rămâne ca cei doi – Oprescu și Prina – să facă demersuri în crearea unor locuri de muncă și a unor proiecte și programe pentru tineret, proiecte și programe capabile să alimenteze speranța oamenilor într-o viață normală, civilizată, demnă de faptul că suntem și noi membri ai Uniunii Europene.

Politica de răbdări prăjite pe care ne-o îndeasă Vâlcov pe gât este falimentară. În ciuda unor probleme juridice pe care le-au avut, situația este salvată de pesediști ca Oprescu și Prina, care nu se gândesc doar la scaunul și la familia lor, ci au în vedere și pe cei ale căror speranțe sunt fără margini…

Dragoș Sîrghie

- Advertisment -

Most Popular