AcasăPoliticaPoporul român nu mai poate fi prostit, indiferent de metodele folosite

Poporul român nu mai poate fi prostit, indiferent de metodele folosite

Copreședinții noului PNL Olt, d-na Siminica Mirea și d-l Gigel Știrbu,  alături de unul dintre cei mai performanți vicepreședinți ai acestei formațiuni, d-l Marian Căruntu (venit din PMP Olt) au convocat, recent, o conferință de presă, pentru a transmite cetățenilor gândurile lor, după fulminanta victorie la președinția României a lui Klaus Iohannis.

Deși județul Olt a fost dintotdeauna fieful „ciumei roșii”, noua structură politică formată din PDL, PNL și o bună parte a PMP, cea care a scos un scor foarte bun la europarlamentare și care a trecut de partea ACL (având ca lider pe Marian Căruntu), a făcut față tuturor presiunilor, abuzurilor și încălcărilor de tot felul practicate de PSD. Astfel, la Slatina (exact în culcușul salamandrelor roșii), slătinenii le-au dat o lecție neocomuniștilor, obținând un scor de aproape 47%. La nivelul județului Olt, noua formulă de dreapta a obținut doar 35,32%, un scor onorabil dacă ținem cont de mașina de vot rusească a PSD, fără marșarier, și de matrapazlâcurile la care s-au dedat urmașii lui Ion Iliescu.

Iată ce ne-au comunicat liderii noului PNL Olt, care sunt optimiști, în ceea ce privește reconfigurarea dreptei la nivel național și județean.

conferinta noul pnl oltSiminica Mirea:

AM REUȘIT SĂ OBȚINEM UN SCOR DE CARE SĂ NU NE FIE RUȘINE

„Vreau să mulțumesc tuturor românilor care au ieșit la vot și, în mod special, celor care l-au votat pe d-l Klaus Iohannis. Victoria d-lui Iohannis demonstrează câteva lucruri. Că românii din afara țării s-au revoltat pentru umilințele la care au fost supuși, în timp ce, în  ultimele două săptămâni, d-l Ponta nu a făcut altceva decât să încerce să împiedice votul românilor din Diaspora.

Victoria candidatului nostru vine să demonstreze că promisiunile de mărire a pensiilor, a alocațiilor și a salariilor nu au putut să șteargă dorul românilor pentru rudele plecate în afară și umilințele la care au fost supuși de guvernanți.

Românii s-au revoltat împotriva pomenilor electorale. Și mă refer aici, în primul rând, la ceea ce s-a întâmplat în județul nostru. Vreau să mulțumesc presei care a fost alături de noi și care ieri (duminică, 16 noiembrie a.c. – n.r.!) a evidențiat toate abuzurile la care am fost supuși.

Victoria d-lui Klaus Iohannis, puțin anticipată, la acest scor de aproape 10 procente, a demonstrat că poporul român nu poate fi prostit, indiferent de metodele folosite. Încet, încet, va trebui să se instaureze ordinea în această țară. Vom avea, de anul viitor, cel mai probabil, un nou guvern, care să implementeze o politică benefică pentru români.

Revenind la ceea ce s-a întâmplat duminică, chiar dacă la Olt nu am reușit să-l batem pe Ponta și știți și dvs. de ce, scorul obținut de d-l Iohannis, de 35,32%, demonstrează munca depusă de echipa noastră, de responsabilii de colegii, de directorul de campanie pe Slatina, unde am avut un scor foarte bun.

Am reușit, într-un județ unde PSD a avut peste 100 de primari, să obținem un scor de care să nu ne fie rușine. Se putea să fie un scor și mai bun! Dar asta este, nu trăim în Ardeal, trăim în județul Olt…”

Gigel Știrbu:

NOI, AICI, NE-AM LUPTAT CU O MAȘINĂRIE INFERNALĂ

„Sunt convins că mulți n-au crezut în această victorie. Sunt convins că mulți nu și-au dorit să fie o astfel de victorie. Victoria nu este a noastră… Poate noi am avut o mică parte de merit în această victorie. Eu consider că  Revoluția Română acum s-a încheiat.

Noi, aici, ne-am luptat cu o mașinărie infernală. Ceea ce noi am văzut și am trăit, în această campanie, eu personal, n-am crezut că voi trăi vreodată. O mașinărie de partid care a implicat efectiv toate instituțiile statului în campania electorală, cu directori de deconcentrate care, în ziua votului, amenințau oamenii prin județ, directori care cărau oamenii la vot cu mașinile instituțiilor. Și sunt foarte responsabil când spun aceste lucruri, pentru că avem dovezi. O mașinărie de partid care a băgat milioane de euro în această campanie electorală.

O mașinărie de partid cu Consiliul Județean care a alocat bani discreționar, iar primarii ACL n-au primit niciun ban de la CJ Olt. De parcă ar exista o tiparniță de bani la Vișina Veche și ar fi banii lor. Parcă n-ar fi bugetul județului…

Cu toate aceste lucruri ne-am bătut. Toate aceste chestiuni au condus la această victorie. Aroganța de care au dat dovadă guvernanții în toată această perioadă a făcut să asistăm poate la cel mai mare procent de participare la vot, după 1992 încoace.  Aceste alegeri au demonstrat că, cu voința poporului nu te poți pune, oricum te-ai numi și orice funcție ai avea. Ordonanța 55, dată în plină campanie electorală, prin care s-au mutat 500 de primari dintr-o parte în alta, amenințări cu dosare, cu promisiuni deșarte, cu pomenile electorale – toate acestea au dus la victoria lui Klaus Iohannis!

S-a demonstrat clar că românii, atunci când își doresc un lucru, nu pot fi opriți! Ne-a trecut glonțul pe la ureche!

Vă mulțumesc tuturor, celor care ne-ați criticat, celor care ne-ați încurajat și tuturor celor care ne-ați dat mesaje de încurajare!”

Ionuț DUMITRESCU


7 COMENTARII

 1. alta poza nu aveti cu gigel de la cultura? asta si in poza este baut miroase si poza a alcool

 2. 1;;AM REUȘIT SĂ OBȚINEM UN SCOR DE CARE SĂ NU NE FIE RUȘINE” raspuns==jumatate din voturi au fost cumparate
  2NOI, AICI, NE-AM LUPTAT CU O MAȘINĂRIE INFERNALĂ raspuns=== ati stat in circiuma si v-ati luptata cu sticla de whisky
  3Ne-a trecut glonțul pe la ureche! raspuns=== pai da ai dreptate se golise sacosa(mormanu ala de bani)

 3. sunteti niste catastrofe,acum ati iesit ca paduchele in frunte. nu aveti nici un merit.madam mirea or sa va beleasca poporul pe voi in special pdl-istii la cite atrocitati ati facut.

  • Singurul pedelist care a facut atrocitati e Valcov…care va da socoteala in curand,,,,

 4. DAR GIGEL A FOST ALES VREO DATA PRESEDINTE LA PNL SAU E INTERIMAR INCA?

 5. Dac a deja va mancati intre voi,treaba voastra…Oricum a muncit mai multi decat fariseul de Gigel Stirbu

 6. Cel venit din PMP-Olt, nu e vicepresedintele formatiunii si nici nu are merite deosebite. Ar fi chiar culmea, unu care a schimbat 5(cinci) partide si intrat in partid de 2 luni, a ajuns acum sa fie un mare liberal si cu merite deosebite. Sa mai aiba rabdare si sa mai faca si munca de pertid nu doar la asazisa organizare, oricum spre informarea exacta, nu a fost nici un protocol cu PMP, el s-a inscris ca simplu membru fugit din PMP asa ca va trebui sa treaca prin statut si procedure ca sa fie vicepresedinte.

Comments are closed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments