AcasăActualitate„Prefectul minte! În încercarea de a-și acoperi incompetența administrării propriei instituții!”, a...

„Prefectul minte! În încercarea de a-și acoperi incompetența administrării propriei instituții!”, a declarat Cosmin Floreanu, subprefect de Olt

Cosmin Floreanu, subprefect de Olt, dezminte câteva dintre afirmațiile făcute de Mario De Mezzo, prefectul județului Olt, cu privire la modernizarea platoului din fața Prefecturii Olt:

„Prefectul minte! În încercarea de a-și acoperi incompetența administrării propriei instituții, prefectul de Olt denaturează adevărul.

În cele ce urmează, în calitate de subprefect al Instituției Prefectului județului Olt, voi demonta toate afirmațiile sale politicianiste și lipsite de temei, care ne demonstrează că minte și are carențe crase de cunoaștere a abc-ului administrativ:

În cele șapte luni de când a fost numit prefect al județului, nu a avut în atenție modernizarea platoului din fața prefecturii, neexistând nicio solicitare din partea instituției pe care, vremelnic, o reprezintă, către Ministerul Afacerilor Interne, de obținere a fondurilor necesare reabilitării locului în care se desfășoară ceremonii oficiale de celebrare a Zilei Drapelului sau Zilei Imnului.

Bugetul anului 2024 este eminamente propria creație, acesta fiind gândit 100% pe baza «priceperii» sale administrative, unde iarăși n-a prevăzut astfel de fonduri.

De asemenea, subliniind încă o dată carențele sale administrative, reiterez faptul că legea nu permite Primăriei Municipiului Slatina să facă investiții într-o zonă care nu-i aparține și care se află în administrarea exclusivă a Prefecturii”.

Dragoș Sîrghie


1 COMENTARIU

  1. Doamne…cine (ne) minte? Prefectul sau subprefectul?
    Ca cetatean votant, ma intreb : cum pot trai sub acelasi acoperis (public) ,,DOI MINCINOSI POLITICI,, care se acuza reciproc de fapte reprobabile in raport cu pozitia lor publica?
    Cred ca este timpul clarificarii publice a acestei atitudini de neinteles: ori acolo nu exista ,,fisa postului,, in care trebuie respectata o ordine ierarhica a functiilor detinute in cadrul institutiei, ori este o debandada totala in aceasta institutie ai carei salariati sunt platiti din bani publici ori este o ,,regie politica,, abila in care, noi-cetetenii- suntem luati ,,de prosti,, iar ei – actorii figuranti (ca titularii sunt ,,la centru,,)- isi joaca atat de bine figuratia incat si ei cred in ,,minciunile,, pe care ni le servesc aproape zilnic, atat de bine, la micul dejun, la masa de pranz si la cina!
    Va provoc la un raspuns public, dlor De Mezzo si Floreanu!
    Nu uitati : VIN ALEGERILE! SUNTEM CU OCHII PE VOI!

Comments are closed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments