AcasăActualitatePrefectura Olt promovează Campania Națională de Împăduriri 2022-2026. Secretarul de stat Ionuț...

Prefectura Olt promovează Campania Națională de Împăduriri 2022-2026. Secretarul de stat Ionuț Sorin Banciu va fi prezent mâine la Slatina!

Florin Homorean – prefectul Județului Olt
Florin Homorean – prefectul Județului Olt

Printr-un comunicat de presă, Prefectura Județului Olt anunță faptul că secretarul de stat Ionuț Sorin Banciu se va afla mâine, 23 martie a.c., la Slatina, într-o vizită de lucru. Scopul vizitei este promovarea Campaniei Naționale de Împăduriri 2022-2026, finanțată prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), campanie lansată, în această primăvară, de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor.

Începând cu ora 15:00, la sediul Consiliului Județean Olt – Sala Europa, va avea loc o prezentare publică destinată potențialilor beneficiari din județele  Olt și Dolj.

În cadrul întâlnirii, la care sunt invitați și reprezentanții autorităților publice locale și județene, vor fi prezentate detaliile și beneficiile accesării programului de finanțare pentru împăduriri,  și vor fi oferite soluții pentru facilitarea accesării liniei de finanțare în cadrul unui dialog interactiv cu participanții.

Dragoș Sîrghie

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments