AcasăActualitatePreședintele Paul Stănescu – intervenție salvatoare

Președintele Paul Stănescu – intervenție salvatoare

La sfârșitul lunii noiembrie din anul care tocmai a trecut, înainte cu o zi de ședința CJ Olt, care avea ca principal punct pe ordinea de zi „rectificarea bugetară”, a avut loc o întâlnire cu președintele CJ Olt Paul Stănescu, întâlnire la care au participat 80-90 de primari din Olt.

Pe lângă anumite probleme punctuale, dar foarte discret transmise de către primari președintelui CJ Olt, principala problemă dezbătută și pentru care s-a cerut imperativ sprijinul șefului de la județ a fost cea legată de plata asistenților personali ai persoanelor cu handicap și indemnizația persoanelor cu handicap.

paul stanescu 57111Acest drepturi bănești erau restante, la nivelul județului Olt, dar și la nivel național, cam de la jumătatea lunii august 2013. Problema a fost preluată de către președintele Stănescu și a fost susținută de acesta într-o ședință de Birou Permanent Național al PSD, la începutul lunii decembrie.  Nu știm exact care a fost exprimarea d-lui președinte fața de mai marii PSD, știm doar că Paul Stănescu a fost foarte convingător în fața premierului Victor Ponta și a aghiotanților săi.

Ca la un semn, în sprijinul d-lui Stănescu au sărit și ceilalți lideri din țară, din Iași și Harghita, din Timișoara și Constanța, pentru că în toată țara era aceeași problemă. Vicepremierul Dragnea s-a ocupat personal de problemă, l-a chemat pe ministrul Chițoiu și i-a trasat sarcina ca, în zece zile, să le dea banii bieților oameni. Fapt care s-a și întâmplat, respectiva categorie socială, precum și asistenții personali ai acesteia primindu-și banii cuveniți în preajma sărbătorilor de iarnă.

Iată, deci, că plata acestor indemnizații la nivel național a fost determinată mai întâi de primarii noștri din Olt (Dumnezeu să le dea sănătate!), care au avut ca prioritate această problemă, și apoi de Paul Stănescu, cel care a avut curajul să amintească șefilor din PSD că social-democrația însemnă, în primul rând, solidaritate față de cei neajutorați. Linia Întâi îi felicită pe toți!

Dumitru SÂRGHIE

2 COMENTARII

  1. SI… TOTUSI ASTA-I ADEVARUL.ZLATINA A REZOLVAT PROBLEMA.DAC-O REZOLVA UN PEDELIST,UN LIBERAL,ORI PARTIDUL ROMILOR,TOT ASA TREBUIA SA SCRIE SARGHIE…

  2. MITICA, MAI BINE-TI LASAI LIMBA IN REPAUS SI NU O REACTIVAI PE CURUL LUI ZLATINA!

Comments are closed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments