AcasăActualitatePrimăria Brebeni este prima localitate din județul Olt beneficiară a finanțării prin...

Primăria Brebeni este prima localitate din județul Olt beneficiară a finanțării prin Planul Național de Redresare și Reziliență

Recent, primarul comunei Brebeni, Marian Ivan, a semnat, în prezența premierului Nicolae Ciucă și a ministrului Dezvoltării, Cseke Attila, contractul de finanțare pentru Proiectul de reabilitare și modernizare a clădirilor în care funcționează sediile edilitare.

„Primăria Brebeni este prima localitate din județul Olt beneficiară a finanțării prin Planul Național de Redresare și Reziliență, selectată în cadrul apelului de proiecte «Valul Renovării».

Reprezentanții a șapte unități administrativ-teritoriale din România selectate în primul lot al proiectului de reabilitare și modernizare a clădirilor în care funcționează sediile edilitare, au semnat contractele de finanțare.

Alte 1430 de proiecte din toată țara vor avea la dispoziție peste 2,4 miliarde de euro, din PNRR și din surse naționale, pentru reabilitarea blocurilor de locuințe, a școlilor, unităților sanitare și clădirilor publice.

Prin Planul Național de Redresare și Reziliență, Guvernul României oferă șanse egale de finanțare a proiectelor derulate tuturor comunităților locale, indiferent de regiune sau de apartenența politică a primarului, iar cetățenilor posibilitatea de a vedea cum sunt alocate fondurile publice naționale și europene”, a declarat senatorul PNL Liviu Voiculescu.

Dragoș Sîrghie

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments