AcasăActualitatePrimăria Municipiului Caracal a fost premiată, în cadrul Galei „România ești TU”,...

Primăria Municipiului Caracal a fost premiată, în cadrul Galei „România ești TU”, ediția „Îngeri pentru România”!

Recent, Palatul Parlamentului a găzduit Gala „România ești TU”, ediția „Îngeri pentru România”, în cadrul căreia Primăria Municipiului Caracal a fost premiată, pentru atragerea de fonduri și desfășurarea de investiții, proiecte sociale și culturale cu impact pentru comunitate.

Din partea Primăriei Municipiului Caracal a fost prezentă Marina Samiee, viceprimar, care a declarat:

„Este o mândrie să putem fi aici și să arătăm tuturor că noi, toți cei din Caracal, reprezentăm o comunitate mândră de istoria sa, binecuvântată cu o moștenire culturală demnă de invidiat, aș spune eu.

Și cum este zicala, «până nu vezi, să nu crezi», vă lansez tuturor provocarea să veniți la Caracal, să ne descoperiți, la fața locului, cu bogățiile și frumusețile pe care orașul nostru le oferă.

De mai bine de doi ani, administrația, împreună cu cetățenii, am pus pariu cu noi înșine că vom face din Caracal un pol cultural regional.

Am început cu proiecte pentru creșterea confortului cetățenilor și reabilitarea obiectivelor de interes turistic, pentru iubitorii de frumos, de istorie, tradiții și cultură!

Așa este Caracalul, al doilea municipiu, ca mărime, din județul Olt, cu sute de ani de atestare documentară, fostă reședință de județ.

Acest premiu este o dovadă a recunoașterii valorilor comunității noastre, este un premiu pe care noi, administrația, îl dedicăm caracalenilor, cărora le transmitem un singur gând: suntem mândri că suntem caracaleni!”

Dragoș Sîrghie

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments