AcasăActualitatePrimăria Municipiului Slatina a demarat acțiunea de distribuire a Tichetelor Sociale de...

Primăria Municipiului Slatina a demarat acțiunea de distribuire a Tichetelor Sociale de Crăciun

Începând cu data de 14 decembrie a.c., Primăria Municipiului Slatina a demarat acțiunea de distribuire a Tichetelor Sociale de Crăciun, operațiune ce se va derula, prin intermediul Poștei Române. Din numărul total de 4150 cereri depuse inițial de către persoanele vizate, respectiv persoane cu handicap grav/accentuat și pensionari cu un venit lunar net de maximum 1.200 lei, vor primi, propriu-zis, tichetele sociale un număr de 4.065 persoane.

Acțiunea de depunere a cererilor pentru tichetele sociale s-a derulat, în perioada 3-31 octombrie, persoanele din grupul țintă având posibilitatea de a folosi, în acest sens, fie unul dintre cele nouă puncte amenajate, pe raza întregului oraș, fie electronic, la adresa office@das-slatina.ro.

Tichetele sociale, în valoare cumulată de 100 lei/beneficiar, vor putea fi utilizate, pentru achiziționarea de produse alimentare, produse de curățenie și igienă corporală sau a locuinței, produse farmaceutice, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte.

Beneficiarii vor putea valorifica tichetele sociale, în cadrul unui număr de 105 unități comerciale de pe raza municipiului. Lista completă a acestor unități comerciale se va găsi, în fiecare plic cu tichete sociale, ce va fi distribuit beneficiarilor. Totodată, lista poate fi consultată online și pe site-ul Primăriei municipiului Slatina – www.primariaslatina.ro, rubrica „Informații de interes public”.

Dragoș Sîrghie

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments