AcasăActualitatePrimăria Municipiului Slatina a demarat acțiunea de distribuire a Tichetelor Sociale de...

Primăria Municipiului Slatina a demarat acțiunea de distribuire a Tichetelor Sociale de Paște

Începând de astăzi, 22 aprilie a.c., Primăria municipiului Slatina a demarat acțiunea de distribuire a Tichetelor Sociale de Paște, operațiune ce se va derula prin intermediul Poștei Române. Din numărul total de 4.403 cereri depuse inițial de către persoanele vizate, respectiv persoane cu handicap grav/accentuat și pensionarii cu un venit lunar net de maximum 1.200 lei, vor primi propriu-zis tichetele sociale menționate un număr de 4.348 persoane.

Acțiunea de depunere a cererilor pentru tichetele sociale a avut loc în perioada 1-26 februarie, persoanele din grupul țintă având posibilitatea de a folosi, în acest sens, fie unul dintre cele zece puncte amenajate pe raza întregului oraș, fie electronic la adresa office@das-slatina.ro.

Tichetele sociale, în valoare cumulată de 100 lei/beneficiar, vor putea fi utilizate pentru achiziționarea de produse alimentare, produse de curățenie și igienă corporală sau a locuinței, produse farmaceutice, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte.

Beneficiarii vor putea valorifica tichetele sociale în cadrul unui număr de 136 de unități comerciale de pe raza municipiului. Lista completă a acestor unități comerciale va fi atașată fiecărui tichet social ce va fi distribuit beneficiarilor, putând fi consultată online și pe site-ul Primăriei municipiului Slatina – www.primariaslatina.ro, rubrica „Informații de interes public”.

Dragoș Sîrghie

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments