AcasăActualitatePrimăria Municipiului Slatina demarează acțiuni de dezinsecție a domeniului public

Primăria Municipiului Slatina demarează acțiuni de dezinsecție a domeniului public

Primăria Municipiului Slatina va demara, începând de vineri, 30 iulie a.c.,  acțiuni de dezinsecție a domeniului public, pe o suprafață de 4.500.000 m.p. aviotratament (câte două treceri) și 3.000.000 m.p. dezinsecție la sol (câte două treceri).

Această acțiune va avea loc în baza unui grafic. În data de 30 iulie, se va efectua dezinsecție aviochimică, începând cu ora 05:45 (în funcție de evoluția temperaturilor) și larvicidare, începând cu ora 08:00. Luni, 2 august a.c., dezinsecție la sol cu utilaje purtate de agenții D.D.D., începând cu ora 04:00; larvicidare, începând cu ora 08:00; dezinsecție spațială cu utilaje de mare putere cu autopurtate generatoare de ceață rece și caldă începând cu ora 21:00. Miercuri, 4 august a.c., se va efectua dezinsecție la sol, cu utilaje purtate de agenții D.D.D., începând cu ora 04:00; larvicidare, începând cu ora 08:00, și dezinsecție spațială, cu utilaje de mare putere cu autopurtate generatoare de ceață rece și caldă, începând cu ora 21:00. Vineri, 6 august a.c., se va efectua dezinsecție, prin mijloace aviochimice, începând cu ora 05:45 (în funcție de evoluția temperaturilor) și larvicidare, începând cu ora 08:00.

Pentru buna desfășurare a acestei acțiuni vor participa 21 de agenți, vor fi utilizate 9 mijloace de transport (un auto pentru coordonare și 8 auto pentru executarea serviciilor) respectiv, 4 utilaje de mare capacitate cu generatoare de ceață rece autopurtate și 4 utilaje de mare capacitate cu generatoare de ceață caldă autopurtate. De asemenea, vor fi utilizate 16 aparate generatoare de ceață rece purtate de agenții D.D.D., 4 aparate generatoare de ceață caldă purtate de agenții D.D.D. și mijloace aviochimice.

În situația în care condițiile meteorologice sunt nefavorabile execuției serviciilor, programul acțiunii de dezinsecție va fi decalat.

De menționat faptul că toate substanțele utilizate sunt aprobate de Organizația Mondială a Sănătății.

Ionuț Dumitrescu

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments