AcasăPrimăria Municipiului Slatina desfășoară o amplă acțiune de dezinfecție
Array

Primăria Municipiului Slatina desfășoară o amplă acțiune de dezinfecție

Începând cu data de 17 martie a.c., Primăria Municipiului Slatina desfășoară o amplă campanie de dezinfecție a locurilor de joacă, parcurile, piațetele, străzile, trotuarele și spațiile comune din blocurile de locuit. Străzile și trotuare au fost spălate cu o soluție pe bază de clor, care elimină coronavirusul, de către mai multe utilaje ale firmei de salubritate.

Firma care, săptămâna trecută, s-a ocupat de dezinfecția locurilor de joacă și parcurile din municipiul Slatina, a dezinfectat și scările de bloc, unde au fost dezinfectate toate spațiile comune, inclusiv ușile și băncile, cu o substanță sigură și eficientă.

deznfectie primarie slatina„Sănătatea slătinenilor este pe primul loc în această perioadă. Locurile de joacă, parcurile, piațetele, dar și străzile, trotuarele și spațiile comune din blocurile de locuit. Toate aceste locuri din Slatina sunt, în permanență, în atenția Primăriei Municipiului Slatina, care desfășoară, în această perioadă, o amplă acțiune de dezinfecție”, a declarat Emil Moț, primarul municipiului Slatina.

De asemenea, edilul sfătuiește locuitorii municipiului să fie foarte atenți la mesajele transmise de specialiști și să le respecte întocmai, pentru prevenirea răspândirii și infectării cu COVID-19.

Acțiunile de igienizare vor continua și în perioada următoare, deoarece sănătatea slătinenilor este cea mai importantă.

Ionuț Dumitrescu

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments