AcasăActualitatePrimăria și Consiliul Local Scornicești – cadouri pentru preșcolarii și școlarii din...

Primăria și Consiliul Local Scornicești – cadouri pentru preșcolarii și școlarii din toate unitățile școlare din oraș, de Moș Nicolae

Primăria și Consiliul Local Scornicești anunță faptul că, mâine, 6 decembrie a.c., preșcolarii și școlarii din toate unitățile școlare din oraș vor primi cadouri, din partea lui Moș Nicolae.

Tot mâine, vor fi pornite instalațiile festive de Crăciun, în parcul din incinta Primăriei Scornicești, unde sunt așteptați, toți cetățenii, indiferent de vârstă.

„Odată cu începerea sărbătorilor de iarnă, ca în fiecare an, cu ocazia zilei de 6 decembrie, Primăria și Consiliul Local Scornicești oferă micuților noștri cadouri de Moș Nicolae! Acestea vor fi distribuite, la fiecare unitate școlară marți ,6 decembrie 2022, urmând a fi oferite tuturor școlarilor și preșcolarilor.

Totodată, doresc să aduc la cunoștință copiilor, dar și adulților din localitatea noastră că, tot marți, începând cu ora 18:00, vom porni și instalațiile festive, în parcul din incinta primăriei, fapt pentru care vă așteptăm în număr cât mai mare!

Desigur, pe lângă momentele magice oferite de aranjamentele luminoase, am pregătit și alte surprize, atât pentru cei mici, cât și pentru părinți și, bineînțeles, bunici! Vă așteptăm cu mare drag!”, a declarat Daniel Tudor, primarul orașului Scornicești.

Dragoș Sîrghie

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments