AcasăAdministrațiePrimăria Slatina a emis autorizația de construire a Sălii Polivalente din Slatina!

Primăria Slatina a emis autorizația de construire a Sălii Polivalente din Slatina!

Astăzi, 23 mai a.c., Emil Moț, primarul Municipiului Slatina, a emis autorizația de construire, pentru execuția lucrărilor la sala de sport multifuncțională, care va avea 3000 de locuri, acesta fiind un obiectiv de investiție major pentru municipiul Slatina.

Compania Națională de Investiții a desemnat, deja, proiectantul, care va depune proiectul tehnic pentru avizare, urmând scoaterea la licitație, pentru desemnarea constructorului. În cel mai scurt timp, proiectul va demara.

„Am emis Autorizația de Construire, pentru execuția lucrărilor la Sala de sport multifuncțională, cu 3000 de locuri, un obiectiv de investiție major pentru municipiul nostru.

Toate etapele de avizare necesare, din cadrul comisiilor Companiei Naționale de Investiții și Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației au fost finalizate, inclusiv emiterea Hotărârii de Guvern, din data de 22 februarie 2024.

Proiectantul desemnat de Compania Națională de Investiții va depune proiectul tehnic pentru avizare, urmând apoi scoaterea la licitație pentru desemnarea constructorului.

Această sală de sport va aduce multiple beneficii municipiului nostru, facilitând organizarea de evenimente sportive și culturale de amploare.

În cel mai scurt timp, vom avea un nou șantier pentru acest proiect ambițios.

Așteptăm, cu nerăbdare, să vedem acest obiectiv realizat și să oferim locuitorilor noștri o infrastructură de top. Mulțumim tuturor celor implicați, în acest proces!”, a declarat Emil Moț.

Dragoș Sîrghie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments