AcasăPrimăria Slatina a început distribuirea Tichetelor Sociale pentru Situații de Urgență
Array

Primăria Slatina a început distribuirea Tichetelor Sociale pentru Situații de Urgență

Începând de astăzi, 5 mai a.c., Primăria municipiului Slatina a început acțiunea de distribuire a Tichetelor Sociale pentru Situații de Urgență, procedură reglementată prin Hotărârea Consiliului Local nr. 70/2020.

Operațiunea se va desfășura prin intermediul echipelor mixte formate din angajați ai Direcției Asistență Socială Slatina, cu sprijinul angajaților Direcției Poliția Locală, care se vor deplasa la domiciliul persoanelor declarate eligibile în urma verificărilor efectuate în prealabil.

Înainte de distribuirea tichetelor sociale vor fi parcurse următoarele etape: solicitantului îi vor fi date spre consultare și asumare, prin semnătură olografă, documentele completate telefonic care au stat la baza aprobării acordării dreptului (cererea și ancheta socială); dacă este cazul, solicitarea și scanarea/fotografierea documentelor necesare, în cazul solicitării telefonice sau care nu au fost depuse odată cu cererea.

primaria slatina 785 netDistribuirea tichetelor se realizează doar către solicitanții care au parcurs primele doua etape. De asemenea, în posesia Tichetelor Sociale pentru Situații de Urgență poate intra doar titularul de dreptului (solicitantul).

Tichetele sociale, în valoare cumulată de 300 lei/beneficiar, vor putea fi utilizate pentru achiziționarea de produse alimentare, articole de protecție individuală, produse de curățenie și igiena corporala sau a locuinței, produse farmaceutice, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte.

Ionuț Dumitrescu

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments