AcasăPrimăria Slatina va livra produse de strictă necesitate vârstnicilor aflați în dificultate
Array

Primăria Slatina va livra produse de strictă necesitate vârstnicilor aflați în dificultate

Primăria Municipiului Slatina vine în ajutorul vârstnicilor de peste 65 de ani aflați în dificultatea de a-și procura produse de strictă necesitate.

Astfel, prin personalul Direcției de Asistență Socială Slatina, se pot livra, la domiciliu, produse de strictă necesitate, cu mențiunea că transportul este gratuit, iar persoana care solicită acest serviciu va achita contravaloarea produselor respective. De luni până joi, între orele 9:00 și 16:00, și vineri, între orele 9:00 și 14:00, solicitările vor fi preluate, prin intermediul numerelor de telefon 0349/801.570; 0765.381.606; 0766.677.906. Livrarea produselor solicitate până la ora 12:00, urmând a se va face în cursul aceleiași zile, iar pentru produsele solicitate după ora 12:00, livrarea se va face în ziua următoare.

Reprezentanții Direcției de Asistență Socială Slatina vor prezenta legitimația de serviciu, care atestă faptul că sunt autorizați să desfășoare această activitate.

emil mot primar slatinaO altă măsură luată de Primăria Slatina este cea legată de recomandarea, în intervalul orar  06:00 – 22:00, desfășurării activității în regim de taxi, cu limitarea numărului de pasageri la două persoane numai pentru motivele prevăzute la art. 4 din Ordonanța Militară nr. 2/2020, privind măsuri de prevenire a răspândirii COVID – 19.

De asemenea, se suspendă temporar activitățile de comercializare cu amănuntul a produselor și serviciilor, în centre comerciale în care își desfășoară activitatea mai mulți operatori economici, cu excepția vânzării produselor alimentare, veterinare sau farmaceutice și a serviciilor de curățătorie.

Totodată, s-a hotărât interzicerea frecventării și închiderea prin împrejmuire a tuturor parcurilor și locurilor de joacă de pe raza municipiului Slatina, pe întreaga perioadă a stării de urgență.

„Încă o dată, apelăm la rațiunea, calmul și responsabilitatea fiecăruia dintre dumneavoastră.

Vă mulțumim că alegeți să vă informați din surse oficiale și vă asigurăm ca vom da dovadă de aceeași transparență ca și până acum, cu privire la măsurile pe care le vom lua pentru locuitorii orașului nostru!”, a declarat Emil Moț, primarul municipiului Slatina.

Ionuț DUMITRESCU

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments