AcasăActualitatePrimarul din Izbiceni, premiat la Brașov

Primarul din Izbiceni, premiat la Brașov

Primarul comunei Izbiceni, Mircea Velica, a fost premiat în cadrul Galei Concursului Național de Proiecte din Administrația Publică Locală „Cele bune să se adune!”, ediția 2013, organizată de Revista Română de Administrație Publică Locală, unde a primit „Premiul pentru cel mai bun proiect la secțiunea Cultură-Artă pe Regiunea Sud-Vest”. Gala premiilor în administrație publică acordate de revista de specialitate a avut loc în Municipiul Brașov, joi, 12 decembrie  la Hotel ARO PALACE.

Zeci de primari din toată țara au  participat la această gală, dar numai câțiva au luat premiu pentru diferite proiecte depuse în cadrul comunităților pe care le conduc, printre ei numărându-se și primarul de la Izbiceni. Prezenți la fața locului, primarul Mircea Velica ne-a acordat câteva cuvinte imediat după primirea premiului.

„În primul rând salut cititorii ziarului Linia Întâi. Particip la a patra ediție a acestei gale organizate de Revista Administrației Publice Locale, o revistă care și-a propus să răsplătească munca celoizbiceni velicar care își desfășoară activitatea în administrațiile locale. Premiul pe care comuna Izbiceni îl primește, este un premiu care a fost acordat în urma unei selecții pe proiectul Muzeului Comunei Izbiceni. Am fost singura comună la nivel de țară care a depus un astfel de proiect. Revista a acordat multe premii în seara aceasta pe mai multe domenii, având în vedere și numărul mare de proiecte accesate de la fondurile europene, așa că proiectele de viitor ale comunei noastre vizează perioada 2014-2020 pe fonduri europene. Și aici mi-am propus să realizăm proiectul de apă, apoi finalizarea proiectului pentru stadion și asfaltarea celor 10 km de străzi. Vreau să transmit pe această cale locuitorilor comunei Izbiceni, multă sănătate, Sărbători Fericite, să le mulțumesc că datorită lor eu sunt astăzi aici la această gală, datorită eforturilor pe care le depun alături de mine în a reuși să obținem acest premiu.

Aș vrea să le transmit atât lor, cât și locuitorilor județului Olt, și din partea Asociației Comunelor din România, în calitate de președinte de filială a județului Olt, multă sănătate, iar primarilor să aibă încredere și să vină alături de noi la Asociația Comunelor din țară, pentru că numai uniți putem realiza fapte mari”, ne-a declarat Mircea Velica, primarul comunei Izbiceni.

Și prestigioasa gală de la Brașov nu putea continua decât cu un recital a unei interprete de muzică populară din zona Olteniei.

În cadrul galei, au fost premiate administrații publice locale, dar și Consilii Județene, pe diferite secțiuni, începând de la Educație, Sănătate, până la Edilitar-Urbane, Turism, Ordine Publică sau Utilități Publice, primării premiate pentru proiectele depuse și finalizate.

Ciprian Traian STURZU


1 COMENTARIU

Comments are closed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments