AcasăActualitatePrimarul Emil Moț: „Am votat pentru continuarea dezvoltării orașului nostru, împreună cu...

Primarul Emil Moț: „Am votat pentru continuarea dezvoltării orașului nostru, împreună cu dumneavoastră, slătinenii!”

Emil Moț, primarul Municipiului Slatina, și-a exercitat dreptul la vot, într-un dintre secțiile amenajate în incinta Colegiului Național „Ion Minulescu” din Slatina. La ora 10.00, împreună cu soția sa, primarul Emil Moț a votat „pentru continuarea dezvoltării orașului Slatina, alături de slătineni”:

„Astăzi, am votat pentru continuitate. Am votat pentru toate proiectele pe care le-am realizat, în Slatina, și pentru toate proiectele pe care le vom realiza, în continuare. Am votat pentru o Pădure Strehareți curată și redată slătinenilor. Am votat pentru un Parc „Dumitru Dobrescu”, cea mai nouă investiție și cea mai nouă oază de fericire pentru copilașii noștri din Slatina. Am votat pentru drumuri reabilitate. Am votat pentru noi! Pentru noi, slătinenii, pentru familia noastră.

Am votat pentru continuarea dezvoltării orașului nostru, împreună cu dumneavoastră, slătinenii.

Ziua de astăzi este una foarte importantă pentru noi, slătinenii. Din păcate, anumiți candidați au ales, exact cum s-a întâmplat în toată luna de campanie, să facă scandal și să facă circ.

Dragii mei slătineni, vă rog să aveți răbdare, vă rog să nu vă lăsați atrași, în aceste tactici de manipulare, ordinare, din punctul meu de vedere, inclusiv în ziua de astăzi. Vă rog să aveți răbdare, pentru că, de mâine, noi, familia noastră, Slatina, noi cei care trăim, locuim, ne creștem copiii în Slatina, vă promit, că totul va intra exact la fel cum a fost. Vom avea liniște, dragi slătineni! Încă o dată, fac apel la calmitatea dvs. și să nu dați curs acestor provocări și acestor tehnici de manipulare ale altui candidat. Dragii mei slătineni, să aveți o duminică liniștită!”, a declarat Emil Moț.

Dragoș Sîrghie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments