AcasăAdministrațiePrimarul Minel Prina are drept de stimă

Primarul Minel Prina are drept de stimă

Urmărim cu mare interes toate acțiunile administrative pe care le întreprinde zilnic neobositul primar Minel Prina. Slatina, ca niciodată, ne semnalizează faptul că se bucură de un destin favorabil, lucru cu care puține așezări urbane din România se pot mândri. În această lume atât de politizată și de subversivă, în care valorile morale fundamentale au fost împușcate în piața publică, procesul de civilizare a orașului nostru reprezintă un fel de mângâiere pentru toți slătinenii, nevoiți să suporte aceste timpuri huliganice.

Am mai spus și altădată că, în ciuda controverselor care apasă asupra personalității sale, Minel Prina este un administrator competent, un inginer pragmatic și un slătinean cu o gândire adânc aservită comunității în slujba căreia se află. Un om care nu abjură de la credința că politicienii trec, dar faptele rămân.

prinaNe veți spune că, după un an de guvernare USL, slătinenii sunt așezați pe un butoi de resentimente, de frustrări și de neîmpliniri… Că electoratul și-a construit un fluviu de iluzii, care – iată – s-au risipit atât de repede, ca un fum de țigară…

E adevărat, însă Minel Prina trebuie privit separat. Având în vedere faptul că el nu s-a remarcat, de-a lungul timpului, printr-o atitudine exclusiv politicianistă, așa cum au făcut-o și o fac foștii și actualii săi șefi politici. Atât în „epoca portocalie”, cât și acum, pe timpul „ciumei roșii”, Minel Prina s-a manifestat exclusiv administrativ. Se vede cu ochiul liber ce înseamnă Slatina sub conducerea sa. Se vede atitudinea sa pro-comunitară și se văd cu claritate eforturile sale de a înscrie seculara noastră așezare în fruntea comunităților urbane civilizate.

Indiferent de năprasnicele valuri politice care au venit, vin și vor mai veni peste slătineni, indiferent de situațiile conjuncturale, cu lumini și umbre ce-l vor înălța sau, după caz, eclipsa în fața opiniei publice, Minel Prina merită de drept de stimă. Cu siguranță, traiectoria lui  edilitară, aflată în slujba Slatinei noastre de toate zilele, îl va înscrie în galeria primarilor competenți…

LINIA ÎNTÂI

5 COMENTARII

  1. Ha,ha,ha..
    Pe linia muzicii culte ce a facut Mister primar? Este un mister ca Slatina,capitala judetului Olt nu are UN LICEU DE MUZICA,desi aici exista o Scoala de Muzica din anul 1960. Numeroase tinere talente in domeniul muzicii instrumentale se pierd anual.Dupa absolvirea celor 8 clase de Gimnaziu,majoritatea elevilor de la Scoala de Muzica nu urmeaza un Liceu de specialitate fiindca parintii acestora nu au posibilitati financiare pentru a-i trimite la licee de specialitate in alte judete ale tarii.Capitalele judetelor limitrofe au Filarmonici,orchestre simfonice,asa cum ii sta bine unei capitate de judet. Slatina ce are? Are un cor celebru pe care Primaria nu-l sprijina niciodata,desi peste tot unde concerteaza se spune raspicat ca el reprezinta “muncipiul”(vorba lui Ceausecsu) Slatina si judetul Olt. Rusine!

  2. Nu stim exact ce l-a indreptat spre sfera penalului,dar pun pariu ca autorul moral e Valcov

    • Iar el este fecioara neintinata, hai sa fim seriosi, pana una alta, este condamnat penal si cu asta basta, intr-o tara civilizata cu populatie cu spirit civic, nu avea ce cauta in fruntea unei urbe, indiferent de cat de competent sau bine intentionat era un asemenea individ!
      P.S. Sper sa termine mandatul in libertate.

  3. Tot atitudinea sa pro-comunitară și eforturile sale de a înscrie seculara noastră așezare în fruntea comunităților urbane civilizate la indreptat spre sfera penalului cu cei 4 ani, asa este ?!

Comments are closed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments