AcasăActualitatePrimarul Municipiului Caracal, Ion Doldurea, a semnat, la sediul Guvernului, contractul de...

Primarul Municipiului Caracal, Ion Doldurea, a semnat, la sediul Guvernului, contractul de finanțare, pentru anveloparea a 44 de blocuri

44 de blocuri din Municipiul Caracal, județul Olt, vor fi anvelopate, pentru creșterea gradului de confort, cu fonduri europene, în următorii patru ani. Pentru aceste lucrări, Ion Doldurea, primarul Caracalului, a semnat, la sediul Guvernului, contractul de finanțare aprobat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, prin Componenta 5 „Valul Renovării”, a Planului Național de Redresare și Reziliență.

„Prin PNRR, am reușit să atragem fonduri, pentru eficiența energetică a locuințelor colective. 56,4 milioane lei vor fi utilizate, în următorii patru ani, pentru a anvelopa și crește gradul de confort al cetățenilor din aproximativ 44 de blocuri din municipiul nostru”, a declarat Ion Doldurea.

Planul Național de Redresare și Reziliență are ca obiectiv general dezvoltarea României, prin realizarea unor programe și proiecte esențiale, care să sprijine reziliența, nivelul de pregătire pentru situații de criză, capacitatea de adaptare și potențialul de creștere, prin reforme majore și investiții cheie, cu fonduri alocate pentru România, în cadrul mecanismului.

Dragoș Sîrghie


- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments