AcasăActualitatePrimarul Municipiului Slatina – întâlnire cu cetățenii din cartierul Steaua

Primarul Municipiului Slatina – întâlnire cu cetățenii din cartierul Steaua

Marți, 21 mai a.c., Emil Moț, primarul municipiului Slatina, a avut o întâlnire cu cetățenii din cartierul Steaua, pentru a discuta despre proiectele deja în curs și să primim sugestii, pentru cele viitoare. Alături i-au fost Marius Oprescu, președintele Consiliului Județean Olt, și reprezentanții direcțiilor din cadrul Primăriei.

„Întâlnirea cu cetățenii din cartierul Steaua a fost constructivă, oferindu-ne prilejul să discutăm despre proiectele deja în curs și să primim sugestii, pentru cele viitoare.

Alături de președintele Consiliului Județean, Marius Oprescu, și de reprezentanții direcțiilor din cadrul Primăriei, am ascultat, cu atenție, nevoile și dorințele tuturor celor prezenți.

Această colaborare, din fiecare zonă a municipiului, ne-a permis să conturăm prioritățile, pentru orașul nostru, analizând, împreună, fiecare propunere.

Le mulțumim tuturor celor care au participat la această întâlnire și ne-au împărtășit sugestiile lor, contribuind, astfel, la dezvoltarea continuă a municipiului nostru”, a declarat Emil Moț.

Dragoș Sîrghie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments