AcasăActualitatePrimarul Nicușor Sîia păstrează tradiția! Radomirești – Bâlciul Anual de Sfânta Maria...

Primarul Nicușor Sîia păstrează tradiția! Radomirești – Bâlciul Anual de Sfânta Maria – o nouă ediție de succes!

Așa cum ne-a obișnuit, Nicușor Sîia – primarul comunei Radomirești, alături de consiliul local, a organizat și anul acesta o nouă ediție a Bâlciului Anual de Sfânta Maria, eveniment tradițional organizat, din moși strămoși, pe aceste meleaguri sudice.

Începând cu ora 15.00, locuitorii comunei au venit, cu mic cu mare, la această manifestare, prinzându-se, tradițional, într-o mare horă strămoșească.

La reușita acestei ediții au pus umărul invitați de onoare, îndrăgiți artiști populari, precum Delia Barbu, Roberta Crintea, Florin Pârlan, Antonio Măgureanu, Teodora Pană, Simona Țone și Mariana Cimpoiașu. De asemenea, Ansamblul vocal al elevilor din Radomirești a fost la înălțime.

Nicușor Sîia dovedește, dacă mai era nevoie, că este un primar cu o mare experiență organizatorică, pe lângă cea administrativă, rămânând drept, în aceste vremuri tulburi.

„Astăzi, 15 august 2023, îi sărbătorim pe toți cei care poartă numele de Maria sau Marin. Numele Maria este unul dintre cele mai îndrăgite și folosite nume de origine biblică. Este numele celei care l-a adus pe lume pe Iisus, fiul lui Dumnezeu și a rămas, în amintirea tuturor, drept un simbol al purității.

Cu această ocazie, le urez, viceprimarului comunei Radomirești – Marinel Olteanu, fermierilor din comuna noastră, dar și tuturor sărbătoriților, multă sănătate, fericire, putere de muncă, precum și tradiționalul „La Mulți Ani!!!”.

Pentru a celebra, așa cum se cuvine, această zi importantă, și pentru a păstra tradiția, iată am organizat încă o ediție a  Bâlciului Anual de Sfânta Măria! Vă doresc multă sănătate și distracție plăcută, în continuare!”, a declarat Nicușor Sîia, primarul comunei Radomirești.

A consemnat Dragoș Sîrghie


- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments