AcasăOra SatuluiPrimarul nu mai stă cu căciula în mână...

Primarul nu mai stă cu căciula în mână…

Primarul Aurel Bondrescu este unul dintre cei mai experimentați de care dispune PSD Olt la această oră. Inteligent, diplomat, oportunist și duplicitar atâta cât trebuie, ca să-și rezolve problemele administrative, pragmatic dar și teoretician, în același timp, bun chibzuitor al banului  public, un viclean om de stânga, uns cu toate alifiile dedesubturilor politice.

A scos un scor fantastic la ultimele prezidențiale, anume peste 95%. Recent, cu domnia-sa am vorbit despre trădările din PSD, precum și despre debarcarea lui Victor Ponta. Iată ce viziune are d-l primar în această privință:

aurel bondrescu dobrun 609„În PSD, sunt trădători cunoscuți și necunoscuți. De obicei, trădările de mare efect se fac în Parlament, nu la nivelul nostru, cel de jos, al primarilor. Imediat după ce au fost declarați aleși ai poporului, mulți parlamentari uită cine i-a ales și cărui partid datorează poziția privilegiată pe care o au. Ei devin independenți și chiar cred că s-au născut parlamentari. Se leagă de propriile idei și, mai ales, de interesele lor personale și familiale. Uită ce au promis în campania electorală, călcând în picioare și spulberând speranțele oamenilor din colegiul pe care ei îl reprezintă.

Uneori, chiar au atitudini negative asupra   primarilor. Ați observat că, recent, în Parlament, a fost opoziție în ceea ce privește acordarea acelor sume către localități. Bine a procedat Guvernul României, că a dat bani la toate localitățile, indiferent de mărime, dar după niște criterii universal-valabile pentru toate comunitățile.

Primarul nu mai stă cu căciula în mână, fie că președintele CJ e liberal, pesedist sau de altă culoare. Este asigurată funcționarea și programarea investițiilor pe măsura banilor pe care știe că-i are sigur. Un merit important legat de această chestiune îl are ministrul Darius Vâlcov care muncește foarte mult în cadrul ministerului de finanțe. A demonstrat și acum, prin eforturile pe care le face, cu referire la creșterea valorii în lei a francului elvețian, că știe să țină în mână cel mai greu minister al României”.

Ionuț DUMITRESCU


- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments