AcasăActualitatePrimarul Răzvan Rada invită fiii satului acasă, la Perieți, cu prilejul Zilei...

Primarul Răzvan Rada invită fiii satului acasă, la Perieți, cu prilejul Zilei Comunei!

De la preluarea mandatului de primar, în 2020, primarul Răzvan Rada încearcă din răsputeri să aducă comuna Perieți pe făgașul normal… S-au depus proiecte nenumărate, unele au primit finanțare, unele așteaptă, altele au fost finalizate…

Iată, acum, Răzvan Rada continuă tradiția și organizează, după ceva timp de întrerupere, Ziua Comunei Perieți.

Evenimentul va avea loc în data de 4 iunie a.c., în prima zi de Rusalii, zi importantă pentru creștini, acasă, la Perieți, și se anunță o manifestare de excepție.

Pe scena din localitate vor urca artiști consacrați, se va încinge hora și nu vor lipsi grătarele.

„Vă invit, cu mic, cu mare, pe 4 IUNIE 2023, în prima zi de Rusalii, să încingem hora și grătarele și să facem o petrecere mare, să ne meargă vestea peste hotare… hotarele comunei și nu numai!

 Începem cu ai noștri dragi copii, „Mugurașii Iminogului” și Grupul Vocal „Oltencuțele”, continuam cu artiștii și orchestra Ansamblului Folcloric „Doina Oltului”!

 Când se lasă seara, și petrecerea e în toi, pe scenă vor urca Ioana State, Valentin Sanfira și Emilia Dorobanțu.  Surpriza unei zile pline de distracție este… DORIAN POPA!

Așadar, dragii mei, pe 4 IUNIE lăsați orice gând de minivacanță sau city-break, distracția de vară începe ACASĂ, LA PERIEȚI, LA ZIUA COMUNEI!, a declarat Răzvan Rada, primarul comunei Perieți!

 Dragoș Sîrghie


RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments