AcasăPrimim de la cititoriPrimim la redacție

Primim la redacție

Domnule redactor-șef,

Subsemnatul Lovin Ion Narcis, domiciliat în comuna Strejești, sat Stejeștii de Sus, str. Viilor nr. 36, județul Olt, vă declar următoarele:

În ziua de 6 februarie 2021, am primit, prin poștă, o amendă de la Postul de Poliție Strejești, invocându-se motivul că aș fi provocat un scandal și că aș fi adresat cuvinte jignitoare lui Răducu Nicu Ionuț.

Așa-zisele fapte ar fi fost constatate doar din spusele celor care au reclamat, adică Răducu Nicu Ionuț și „confirmate” de un martor ocular Duțu Costel.

Consider că este un abuz grav asupra mea, având în vedere că acest caz nu s-a cercetat, nimeni nu mi-a luat nicio declarație, organele de Poliție ținând cont doar de spusele celui mai sus-menționat, care și așa mă amenințase, cu ceva timp în urmă, că mă dă pe mâna Poliției, el având relații cu șeful de Post și cu ceilalți. Menționez că voi ataca în Instanță, pentru a-mi dovedi nevinovăția!

Lovin Ion Narcis,  22 februarie 2021

___

N.R. Fără a ne erija în judecătorii acestui caz, care, evident, ține de justiție, ne permitem a spune că „acuzatul” avea dreptul la un punct de vedere, conform proverbului latin „Audiatur et altera pars”, avându-se în vedere și faptul că, în trecut, între Răducu Nicu Ionuț și Lovin Ion Narcis au mai avut loc anumite răfuieli. Răfuieli de care poliția din localitate avea cunoștință!

Dragoș Sîrghie

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments