AcasăActualitatePrin construirea bugetului alternativ de către PSD, demontăm sintagma «nu se poate...

Prin construirea bugetului alternativ de către PSD, demontăm sintagma «nu se poate  –  a declarat Siminica Mirea

Senatorul PSD Siminica Mirea a vorbit despre cele principalele ținte ale Partidului Social Democrat cu privire la construirea bugetului alternativ. Siminica Mirea cataloghează bugetul alternativ ca fiind pentru oameni, cu impact major asupra calității vieții, sănătății, educației și nivelului de trai, total diferit de el actual.

„Prin construirea bugetului alternativ de către Partidul Social Democrat demontăm sintagma «nu se poate». Dacă există dorință și interes față de viața românilor, se poate. Acest buget alternativ se diferențiază total de cel actual, fiind un buget pentru oameni, cu impact major asupra calității vieții, sănătății, educației și nivelului de trai.

Ținta principală a bugetului prezentat astăzi este aceea de a veni cu venituri de 374 miliarde de lei din construcția PIB-ului României.

În continuare, prioritatea 0 rămâne combaterea pandemiei și a crizei sanitare generată de virusul SARS-CoV-2, motiv pentru care, în bugetul alternativ, s-au alocat sume uriașe acestui obiectiv.

A doua țintă majoră reprezintă relansarea economiei, printr-un buget de dezvoltare, și nu unul de înghețare.

A treia deosebire reprezintă dezghețarea economiei și redarea încrederii tuturor cetățenilor și firmelor. Calea corectă este cea a dezvoltării, prin programe și scheme de ajutor pentru stimularea economiei, dar și pentru creșterea puterii de cumpărare a românilor.

În bugetul construit de către Partidul Social Democrat, NU cresc și NU se introduc taxe.

Cu alte cuvinte, trebuie să reducem actualul deficit bugetar de 9,9% și să redăm încrederea TUTUROR românilor!”, a declarat Siminica Mirea.

Ionuț Dumitrescu

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments