AcasăOra SatuluiPrioritatea numărul unu va fi formarea unei echipe tinere, pentru întocmirea proiectelor...

Prioritatea numărul unu va fi formarea unei echipe tinere, pentru întocmirea proiectelor necesare dezvoltării comunității!, a declarat Marian Speriatu (PNL), primarul ales al comunei Strejești

D-le Speriatu iată că, în sfârșit, liberalii, prin dvs., reușesc o victorie de mult așteptată și, pe drept, meritată… Care au fost „armele” de căpătâi care au dus la această izbândă, aceea de a câștiga Primăria Comunei Strejești?

Una dintre armele de căpătâi și cea mai importantă, care a dus la câștigarea Primăriei Strejești a fost perseverența. Adică, am urmărit, permanent, obiectivul stabilit, chiar dacă am întâlnit nenumărate obstacole și eșecuri, pe parcurs.

Care va fi configurația politică a Consiliului Local Strejești și ce alianțe interne v-ar avantaja, pentru a vă impune, cu succes, proiectele anunțate în campania electorală?

Configurația politică a Consiliului Local Strejești este: PNL – 6 consilieri, PSD – 4 consilieri. Deci, pot spune că am majoritate în Consiliul Local și că se vor duce la îndeplinire toate proiectele anunțate în campania electorală.

Care vor fi primele măsuri administrative pe care le veți lua și care este politica dvs. și a echipei dvs. în privința accesării fondurilor europene, atât cele în beneficiul administrației locale, cât și al legumicultorilor din comuna dvs.?

Prioritatea numărul unu, în mandatul meu de primar, va fi formarea unei echipe tinere, pentru întocmirea proiectelor necesare dezvoltării comunității noastre și accesarea de fonduri europene.

Ce veți face în privința Culturii și a Educației, având în vedere perpetuarea tradițiilor în localitatea dvs. natală?

Cultura și educația vor ocupa un rol important, în mandatul meu de primar, prin modernizarea grădinițelor și școlilor, cu fonduri europene, la standarde de ultimă generație. Un rol important în acest sens îl va juca modernizarea și redeschiderea Căminului Cultural, ale cărui uși au fost ferecate de administrația încă în vigoare, până în octombrie.

Cum se văd, de la Strejești, disensiunile de la Centru, dintre PSD și PNL, în privința datei alegerilor prezidențiale și parlamentare?

Disensiunile de la centru, dintre PSD și PNL, privind alegerile prezidențiale și parlamentare, se văd, de la Strejești, exact așa cum se văd din oricare alt loc din această țară. Adică, nu cu ochi buni și încredere. Dar, sunt convins că o să depășească acest moment și lucrurile or să intre pe un făgaș normal, nefiind la prima problemă de acest gen.

Ce mesaj aveți către locuitorii comunei dvs., atât pentru cei care v-au votat, dar, mai ales, pentru cei care au votat cu adversarul dvs.?

Mulțumesc celor care m-au votat și celor care au avut altă opțiune. Le urez, tuturor, multă sănătate și să aibă încredere în mine, că nu o să-i dezamăgesc.

Dragoș Sîrghie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments