AcasăPoliticaPRM Olt a lansat 28 de candidați pentru alegerile locale

PRM Olt a lansat 28 de candidați pentru alegerile locale

Recent, Centrul Cultural „Eugen Ionescu” din Slatina a găzduit lansarea candidaților Partidului România Mare, filiala Olt, pentru alegerile locale din data de 5 iunie 2016, în prezența conducerii centrale. D-lui Vasile Popa – președinte PRM Olt și vicepreședinte la nivel național, i-au fost alături generalul (r) Emil Streinu – președinte PRM, Claudiu Barbălata – vicepreședinte cu probleme organizatorice și Adrian Popescu – prim-vicepreședinte al partidului. De asemenea, au fost invitați și Marius Bătăgan – președinte PRM Vâlcea, Ion Dăbuleanu – președinte PRM Dolj și Daniel Mutafela – președinte PRM Gorj, precum și câțiva candidați și reprezentanți ai zonelor pe care le  conduc.

Evenimentul a început cu prezentarea celor 28 de candidați la primăriile județului Olt, dintre care amintim: Cristian Bughea – Primăria Municipiului Slatina, Ștefan Constantin – Primăria Corabia, Dominel Boșoteală – Balș, Iulian Achim – Drăgănești-Olt, Marin Andrei – Scornicești, Mihai Calotă – Studina, Gheorghe Crăciun – Vișina Veche, Vasile Dincă – Gura Padinii, Adrian Moise – Giuvărăști, Constantin Popa – Gârcov, Ion Sârbu – Cilieni, Georgeta Zizi Buiculescu – Verguleasa, Lucia Stroe – Stoenești, Sorin Ion Șerban – Iancu Jianu, Liviu Matei – Cungrea, Marin Slavi-Ancuța – Sârbii Măgura, Alexandru Stoicănescu – Bălteni, Viorel Ionașcu – Cârlogani, Theodor Moga – Slătioara și Marin Neagoe – Vâlcele.

Toți candidații lansați au primit încurajări din partea conducerii naționale a partidului, dar și din partea reprezentaților din teritoriu.

lansare PRM oltNu ne trebuie decât muncă, acțiune, competență și, cu siguranță, vom câștiga

În vârstă de 59 de ani, fost jurnalist și comentator sportiv, candidatul pentru Primăria Slatina, Cristian Bughea a vorbit celor prezenți despre faptul că este la curent cu toate problemele slătinenilor și, conform sloganului său cu care a plecat la drum în această campanie electorală, „Nouă nu ne trebuie decât muncă, acțiune, competență și, cu siguranță, vom câștiga!”

„Sunt de 15 ani în acest partid. Am venit pentru cultura și erudiția d-lui Corneliu Vadim Tudor și am învățat foarte multe lucruri. Acum, m-am gândit, făcând o paralelă cu un meci de fotbal, să nu mai stau pe tușă și să intru în joc! Dragi colegi, urmează o perioadă cu o campanie electorală grea. Vreau să vă recomand ca această campanie electorală să fie dominată de spirit de respect și eleganță, să va bateți cu contracandidații d-voastră cu proiecte și programe concrete pentru localitățile pe care le reprezentați și, cel mai bun să câștige!

Sunt născut și crescut la Slatina, am 59 de ani, și cunosc foarte bine problemele cu care se confruntă orașul nostru. Vorbesc de infrastructură, cultură, sport, sănătate, agrement, turism și de multe alte lucruri”, a declarat Cristian Bughea.

Suntem puternici, suntem mulți

Emil Streinu, președintele PRM, s-a declarat încântat de munca depusă de conducerea de la Olt, felicitându-l pe Vasile Popa – președintele PRM Olt –  pentru faptul că a reușit să-și păstreze identitatea într-un județ roșu.

„Este un lucru foarte important pentru noi că nu ne-am schimbat numele și orientarea. Dacă mergi în țară, oricine leagă PRM de tribunul Corneliu Vadim Tudor, fondatorul partidului, un politician și un pamfletar de excepție, care va rămâne în istoria literaturii române și a politicii. Vă aduc aminte că ceea ce spunea Mircea Eliade este foarte adevărat «Pe bucăți, se poate întâmpla ca statul să dispară, dar statul român nu moare niciodată». Suntem puternici, suntem mulți și, totodată, sunt foarte mulți oameni alături de noi”, a declarat Emil Streinu.

Evenimentul de lansare a candidaților PRM Olt în lupta pentru funcția de primar s-a încheiat cu o conferință de presă susținută de general (r) Emil Streinu – președintele PRM, Vasile Popa – președintele PRM Olt și Adrian Popescu – prim-vicepreședinte al partidului.

Cei doi lideri centrali au spus despre organizația de la Olt că este una puternică, pe care s-au bazat mereu, cu un președinte bătăios, care sigur va face o figură bună la alegerile locale.

Ionuț Dumitrescu


RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments