AcasăActualitatePrograme de formare profesională – pentru șomerii din județul Olt

Programe de formare profesională – pentru șomerii din județul Olt

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt își propune să organizeze, în luna aprilie a.c., la nivel județean, cinci programe de formare profesională, pentru 70 persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

Principalele meserii\ ocupații, în funcție de numărul de participanți, pentru care se vor organiza programe de formare profesională gratuite pentru șomeri sunt: îngrijitor bătrâni la domiciliu (14 persoane);  ajutor bucătar (14 persoane); frizer (14 persoane); competențe digitale de utilizare a tehnologiei informației ca instrument de învățare și cunoaștere (14 persoane), precum și inspector în domeniul sănătății și securității în muncă (14 persoane).

Serviciile de formare profesională sunt gratuite pentru șomerii indemnizați și neindemnizați înregistrați în evidenta AJOFM Olt, iar persoanele care realizează venituri pot urma aceste programe de formare profesională suportând contravaloarea lor.

Pentru detalii, persoanele interesate se pot adresa Compartimentului Formare Profesională din cadrul AJOFM Olt, str. Dinu Lipatti nr. 28, telefon: 0249/413.099.

Mihaela Sîrghie


RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments