AcasăActualitatePromovabilitate mică la Bacalaureat, în județul Olt

Promovabilitate mică la Bacalaureat, în județul Olt

Doar 18,9% dintre elevii din județul Olt care au susținut bacalaureatul în sesiunea august-septembrie 2013 au obținut o notă de trecere. Astfel, dintre cei 2351 de candidați la examen, numai 353 au fost admiși, niciunul dintre aceștia nereușind să obțină o notă de 9 sau de 10. Cele mai multe note au fost cuprinse între 6 și 6,99 (320), 30 de elevi obținând note între 7 și 7,99 și trei elevi au fost notați cu note între 8 și 8,99.

bacTotodată, doi candidați au fost eliminați, unul de la Centrul de examen Colegiul Tehnic Balș și unul de la centrul de examen Colegiul Tehnic „Matei Basarab” Caracal, pentru tentativă de fraudă cu telefonul mobil.

Conform unul comunicat de presă emis de Inspectoratul Școlar Județean Olt, la nivelul județului, au fost înregistrate 381 de contestații ale notelor inițiale obținute la probele scrise ale examenului de bacalaureat, sesiunea august-septembrie 2013. Dintre acestea, 118 au fost la limba și literatura română, 120 la matematică și 95 la biologie. Rezultatele finale ale acestei sesiuni vor fi făcute publice în cursul acestei zile.

Ionuț DUMITRESCU


RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments