AcasăActualitatePSD Olt a împărțit flori doamnelor și domnișoarelor, cu ocazia zilei de...

PSD Olt a împărțit flori doamnelor și domnișoarelor, cu ocazia zilei de 8 Martie!

Social-democrații din toate localitățile județul Olt au împărțit flori doamnelor și domnișoarelor, transmițându-le să aibă o primăvară frumoasă și multă sănătate alături de cei dragi!

La Slatina, Marius Oprescu – președintele PSD Olt și președinte al CJ Olt și Emil Moț – primarul municipiului, alături de câteva zeci de membri ai partidului, printre care s-au aflat deputații PSD Marius Iancu, Cosmin Floreanu – subprefect al județului Olt, Ionuț Ivan și Virgil Delureanu – vicepreședinții CJ Olt, viceprimarii Gigi Vîlceleanu și Alexandru Berechet, au împărțit flori, cu ocazia zilei de 8 Martie.

Emil Moț, primarul Municipiului Slatina:

Dragile mele slătinence, vă doresc, din suflet, La mulți ani!

„Dragile mele slătinence, vă doresc, din suflet, La mulți ani! Să avem, împreună, toți, o primăvară frumoasă, alături de familiile noastre. Transmit și un mesaj soției mele, căreia îi mulțumesc pentru cei trei băieței pe care îi avem împreună. La mulți ani, încă o dată, și să avem un an cât mai bun și cât mai frumos!”

Marius Oprescu, președinte CJ Olt și președinte PSD Olt:

Le urăm tuturor doamnelor și domnișoarelor un an bun alături de familie, cu împliniri și să aibă o primăvară frumoasă. La mulți ani!

„Așa cum am spus-o de fiecare dată, iată, au trecut 15 ani de când suntem prezenți pe stradă, în Slatina, și împărțim flori de 1 și de 8 martie, la doamne și domnișoare. E deja de mult o tradiție acest obicei al nostru! Nu facem acest lucru doar anul acesta, că urmează campania electorală! Facem acest lucru în fiecare an, de 15 ani încoace, iar slătinencele știu acest lucru.

De fiecare dată, de 1 și de 8 martie suntem prezenți pe stradă și anul acesta suntem. Le urăm tuturor doamnelor și domnișoarelor un an bun alături de familie, cu împliniri și să aibă o primăvară frumoasă. La mulți ani!”

Deputatul Marius Iancu:

Ne arătăm respectul pentru munca lor, pentru dragostea lor pentru familie și comunitate!

„De fiecare dată, de 8 Martie, suntem alături de doamnele și domnișoarele din Slatina și le arătăm respectul nostru pentru munca lor, pentru dragostea lor pentru familie și comunitate. Sigur că ne bucură și ne onorează în același timp susținerea și mulțumirile lor și noi le arătăm că suntem aici, așa cum a fost în ultimii ani. La mulți ani doamenlor și domnișoarelor!”

A consemnat Dragoș Sîrghie


- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments